DZC '68NieuwsOverige nieuwsBAX advocaten belastingkundigen Bronzen Balsponsor DZC'68

BAX advocaten belastingkundigen Bronzen Balsponsor DZC'68

BAX advocaten belastingkundigen is een samenwerking aangegaan met DZC'68. BAX, de belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid, heeft zich voor drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij heten Bjorn en zijn team van harte welkom bij DZC'68!

DIT IS BAX

Een bedrijfsovername of een geschil met uw werknemer of familie. Achter iedere zaak zit een persoonlijk verhaal. Met wat voor zaak u ook te maken krijgt, u wilt graag weten waar u recht op heeft. Het recht is complex en dat begrijpen zij. Zij staan u met raad en daad terzijde.

TE-RECHT. TER ZAKE. TEZAMEN.
Met dit statement vatten ze samen waar BAX advocaten belastingkundigen voor staat en waarmee ze voor u het optimale resultaat behalen. Het typische BAX-DNA is terug te vinden in alles wat zij doen. In hun werkwijze staan deze belangrijke karakteristieken centraal. Zoals u van hen gewend bent.

SAMEN STAAN WE STERK
BAX is uw belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid. Zij staan u bij op juridisch én belastingkundig gebied. Met hun team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Zo heeft u aan deskundigheid én daadkracht geen gebrek.

UNIEK IN DE ACHTERHOEK
Hun fullservice formule, de interne samenwerking tussen hun juridische en belastingkundige specialismen, is uniek in de Achterhoek. Zij strijden voor uw belangen alsof het de die van hun zijn om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken. 

IN DE STARTBLOKKEN
Zij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Het BAX-DNA is terug te vinden in alles wat zij doen. 

Gastvriendelijk
BAX is uw klankbord op juridisch en belastingkundig gebied. Zij zijn graag open en toegankelijk voor hun klanten. Bij BAX weet u direct waar u aan toe bent, zij zijn eenvoudig bereikbaar, flexibel en houden u altijd op de hoogte.

Oprecht
Wilt u graag een eerlijk advies? Zij geloven in de kracht van oprechtheid. Hun communicatie is no-nonsense, transparant, puur en persoonlijk zonder aanzien des persoons.

Competitief
Uw zaak is hun zaak. Zij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor hun tegenstanders gaan zij de strijd aan om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. 

Gedreven
Zij stropen graag de mouwen op wanneer zij met hun kennis en denkkracht in uw zaak duiken. Ze zijn bevlogen, toegewijd, hulpvaardig en proactief en bestuderen uw zaak tot in de kleinste details. Samen gaan ze voor de winst! 

Ambitieus
De beste van de klas? Zij zijn vindingrijk en dagen hunzelf graag uit om als 9+ organisatie een optimaal resultaat te bereiken, met als ambitie wereldkampioen in de Achterhoek te worden.

ONZE TOPSPORTERSMENTALITEIT
De basis van het BAX-DNA is hun topsportersmentaliteit en met verschillende projecten zoals BAX2GIVE en BAX5x5 ondersteunen zij met sportieve activiteiten goede doelen. Ook in hun dienstverlening streven zij constant naar het topniveau, waarbij zij altijd gaan voor uw winst. 

DAAR KUNT U OP REKENEN
Met maximale inzet strijden zij om uw zaak optimaal af te ronden, waarbij zij u van dienst zijn met hun standvastige en vastberaden manier van werken. Kenmerken die u ook terug ziet in hun logo en de bijbehorende huisstijl. Zwart voor de toga, maar ook voor hun strijdlust, zakelijkheid en waardigheid. Wit voor de bef en voor eerlijkheid, onschuld en waarachtigheid. En magenta staat voor hun nét iets eigenzinnige, energieke en daadkrachtige aanpak. Samengevat in hun motto: Te-recht. Ter zake. Tezamen.

BAX STAAT VOOR U KLAAR