DZC '68NieuwsOverige nieuwsREBO ERA Makelaars nog 2 jaar hoofdsponsor van DZC'68

REBO ERA Makelaars nog 2 jaar hoofdsponsor van DZC'68

REBO ERA Makelaars licht optie in het sponsorcontract en is nog twee jaar hoofdsponsor van DZC'68! Tijdens een zeer onderhoudende bijeenkomst hebben zowel REBO als Support68 uitgesproken zeer tevreden te zijn over de afgelopen twee jaar. DZC'68 is dan ook zeer verheugd, trots en dankbaar met deze verlengde samenwerking!

Zit u goed in het vastgoed? Bij REBO zit u beter!

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.

REBO Groep werd opgericht in 1976. Het familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen zij hun eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n ruim 105 medewerkers en 9 vestigingen: in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Laag Soeren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot ze ook worden: ze blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.


Vastgoedspecialist en generalist tegelijk

De experts van REBO zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement en valuation & research. Samen zijn zij van alle markten thuis. Daardoor kunnen ze snel, efficiënt en effectief schakelen. Als klanten bewegen, bewegen zij met ze mee.


Niet de grootste, wel de beste

Zij hoeven niet de grootste te zijn, maar ze willen wel de beste zijn. De beste partner voor hun klant. Daarom gaan zij voor langdurige relaties. Want zij zijn ervan overtuigd dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en duurzame resultaten.


Betrouwbare partner

De oorsprong van REBO ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook hun no-nonsense mentaliteit vandaan. Zij zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Dat maakt REBO een betrouwbare partner. Hun klanten waarderen hun helderheid en duidelijkheid, de korte lijnen en  aanpakmentaliteit.


Wat doet REBO Groep zoal?

Hun klanten zijn particulieren en VVE’s, bedrijven en institutionele beleggers. Zij kunnen bij hen terecht voor onder meer:

- Property management, zowel financieel als commercieel en technisch
- Huurprijsadvies voor nieuwbouwprojecten
- Vastgoedmanagement voor Retail, Offices en Wonen, dus voor zowel winkels als kantoorgebouwen en woningen
- Onderhoud van appartementencomplexen en de techniek daaromheen, plus administratieve, juridische en bestuurlijke ondersteuning van de Vereniging van Eigenaren
- Aankoop, verkoop en taxatie van woningen
- Uitponding van woningcomplexen, dus de verkoop van leegstaande huurwoningen
- Aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van bedrijfspanden
- Advies over en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG)
- Advies over en begeleiding bij investeren in beleggingspanden 

Wat kan REBO voor u doen?

Voor elk van hun expertises hebben zij een aparte website. Lees daar gerust verder. Of vraag REBO direct om advies. 

CONTACT