DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe Herwers Groep verlengd sponsorcontract bij DZC'68

De Herwers Groep verlengd sponsorcontract bij DZC'68

De Herwers Groep heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Herwers zal daarom ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zij verheugd met het feit dat Herwers zich langer aan onze club verbonden heeft.

Herwers Groep

De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Nederland die met de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zijn thuis voelen.

HISTORIE
De Herwers Groep bestaat momenteel uit 7 vestigingen en wij vertegenwoordigen 5 verschillenden merken, te weten; Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault. Binnen de Herwers Groep zijn er zo’n 150 medewerkers in dienst.

De ouders van de huidige eigenaar en directeur Jos Herwers, legden omstreeks 1937 de basis voor de huidige dealerorganisatie. In eerste instantie handelden zij in uiteenlopende zaken. Onder andere landbouwwerktuigen en huishoudelijke artikelen. Later kwam de nadruk op auto’s te liggen en in 1971 werd Herwers Nissan dealer.

Na het overlijden van Jos Herwers Sr. in 1978 zetten zijn zonen Jos en Frans Herwers het bedrijf in de geest van hun vader voort. Er werden nieuwe vestigingen geopend in Zutphen, Zevenaar en Doetinchem. Na het plotseling overlijden van zijn broer Frans, nam Jos de verantwoordelijkheid van de vestigingen van Frans over.

In 1999 werd Herwers Mitsubishi dealer op de vestiging in Zutphen.

Tussen 2000 en 2002 werden in Doetinchem, Neede en Zevenaar 3 bedrijven overgenomen door de Herwers Groep. Hiermee werd Herwers ook dealer van Renault onder de naam Auto Hercom. In mei 2007 werd de naam van de Renault vestigingen toch gewijzigd: Auto Hercom heet sinds dien ook Herwers.

In 2004 werd Hyundai toegevoegd aan het rijtje met merken dat door Herwers gevoerd wordt en dit merk verkoopt men in Zutphen.

In april 2011 werd in Apeldoorn aan de Laan van Dierenriem een nieuwe vestiging geopend. Met deze uitbreiding start Herwers haar tweede Hyundai vestiging.

De jongste Herwers vestiging is in oktober 2013 overgenomen. In Deventer start Herwers met haar derde Hyundai vestiging. Met de opening van Herwers Deventer heeft Herwers een Hyundai vestiging alle 3 steden van de Stedendriehoek.

EEN ZAAK VAN MENSEN
Een zaak van mensen. Dat is hoe zij de Herwers Groep al jaren kort en krachtig beschrijven. De mensen zijn de belangrijkste schakel in hun bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het u, als klant, aan niets ontbreekt en dat u de service krijgt die u van hen verwacht. En liever nog iets meer dan dat. Want bij Herwers helpen zij hun klanten zoals zij zelf ook graag geholpen willen worden. Dat is Herwers.

VISIE
De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Nederland die met de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zijn thuis voelen.