DZC '68NieuwsOverige nieuwsBijzondere sponsoravond Support68 met Ronald Koeman

Bijzondere sponsoravond Support68 met Ronald Koeman

Donderdag 5 maart beleefden meer dan 175 sponsoren van DZC’68 een bijzondere avond bij Eetcafé Jansen. Tijdens het door Support68 georganiseerde ‘Code Oranje’ schoof een zeer ontspannen Ronald Koeman aan bij een weergaloze Sjoerd Weikamp. Het werd een avond om niet snel  te vergeten.
Nadat de gasten waren welkom geheten met een heerlijk bakkie Beukenhorst koffie en een heerlijke ‘Oranje’ lekkernij van Gaabs begon de avond met inleidend praatje van beide voorzitters (Support68 en DZC’68).  Hieruit bleek dat zowel de vereniging als het aantal sponsoren nog steeds groeiende is en dat DZC’68 qua ontwikkeling niet stil staat met onder andere het Obbink Voejebal.
Vervolgens werd officieel bekrachtigd dat REBO ERA Makelaars de aankomende jaren ook nog steeds hoofdsponsor is bij onze vereniging. DZC’68 is zeer verheugd en trots met het verlengen van de toch al zeer prettige samenwerking (zie hier).
Het klapstuk van de avond was natuurlijk de komst van de bondscoach. Na een prachtig inleidend gedicht (Zie bijlage) van Achterhoeks meester dichter Eddy Buiting werd ‘de speler’ Ronald Koeman geïnterviewd door Sjoerd Weikamp. Al heel snel bleek dat dit een avond zou worden om nooit meer te vergeten. Zowel Sjoerd, de Bondscoach als de aanwezige gasten zorgden voor een bepaalde sfeer die met een pen niet te beschrijven valt. Als we het in een aantal woorden zouden moeten samenvatten dan komen we op de volgende woorden: Relaxt, humoristisch, open, aandachtig en waardering.  Na het eerste deel volgde de ‘Ronald Koeman Quiz’ die overtuigend gewonnen werd door Heer van Zuid Harry Landman.
Deel twee van het interview, Ronald Koeman “de trainer’,  werd ook weer ingeleid door een prachtig gedicht van Eddy (Zie bijlage). Ook hier weer een hele openhartige bondscoach die op bijna alle vragen van Sjoerd en de aanwezige gasten een antwoord had.  Behalve de vraag over de drie te selecteren keepers dan. We hebben trouwens ook nog een vraag van onze bondscoach gekregen via Ben Hiddink: Heeft iemand de naam en telefoonnummer van de tante van het neefje dat bij DZC’68 voetbalt?  ;-) De avond werd vervolgens muziekaal afgesloten door Bob Visser, beter bekent als Bobby St. Tropez.
Wederom een zeer bijzonder mooie avond al zeggen wij het zelf! Voor hen die niet aanwezig konden zijn, of om nog even na te genieten, Carlo Stevering fotografie maakte weer een mooie FOTOREPORTAGE van de avond.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door Eetcafé Jansen, Eventbranche.nlCarlo Stevering fotografieBeukenhorst Koffie en Gaabs. Onze dank daarvoor!

Daarnaast willen wij u als sponsor bedanken voor uw aanwezigheid op deze fantastische avond en uw natuurlijk ook voor uw bijdrage afgelopen jaar aan de mooiste amateurclub van Nederland!

Hopelijk tot snel op Sportpark Zuid en/of op de volgende activiteit van Support68!

Support68
(Nick, Niek, Rene, Dennie, Camiel en Pascal)