DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe kater komt later....

De kater komt later....

Zaterdag 9 febraurai  stond de 1e wedstrijd van het voorjaars seizoen op het progamma tegen DZC'68 J015-4.  Wij DZC'68 15-3 begonnen aan de wedstrijd met een iets andere opstelling om het middenveld van de JO15-4 te kunnen bestormen.
Rust 2-0
Eind 2-3

De eerste 15 minuten was dat duidelijk zichbaar en wisten wij vooral achterin even niet hoe we moesten staan.. Dat resulteerde in 3 100% kansen van de 15 4. Gelukkig voor ons maakte ze dat niet af..

We kwamen daarna langzaam terug in de wedstrijd.. Na minuut of 20 scoorde Luuk de 1-0! Naar een voorzet vanaf links door Alec kwam die via de kluts bij Luuk terecht. En die maakte droog de 1-0.

Daarna merkte we dat er wat te halen viel, creëerde wat meer kansen en de tegenstander zetten het voetbal om in irritatie.. Dat was onze bedoeling om dit te bereiken.. Even later minuut 28 liep, een indentieke voorzet van Luuk ( net als vorige week) op abel die ook zijn kans direct bunutte door de 2-0 tegen de touwen te schieten!!! Een mooie voorsprong! Dit is ook de rust stand !

Met een goed gevoel gingen wij de rust in. Er was nog niks gespeeld en we moesten de 2e helft nog vol aan de bak!

Na nog geen minuut gespeeld te hebben kwam er al een grote kans via Luuk wat uiteindelijk via de blok een corner werd. We begonnen vel aan het 2e bedrijf!

Na minuut of 15 in de 2e helft zagen we dat we wat vermoeider werden en pijntjes begonnen te krijgen. Echter had de 15 4 daar geen last van met een uitstekende conditie! Een onrustige fase begon door dat er wat frustratie van de tegenspelers uitte op onze verdediger... We konden daarna niet meer onze eigen spel spelen.. 15 min voor tijd kwam de 2-1 via Milan van de 15 4. De 15 4 kreeg geloof en wij waren het even kwijt.. Al hoe wel er via Luuk nog de 3-1 op de schoenen lag maar net overschoot... Daarna werd er door de 15 4 vanuit de linker kant op gebouwd en kwam de voorzet.. Die kwam ongeluk bij Mart terecht die nog met een sliding probeerde te redden maar de dat ongelukkig achter z'n eigen doelman schoof 2-2

Wij waren het kwijt en hun voelde dat ook! Ze drongen aan met kansen via wederom weer Milan maar tot 2x redden toe van onze keeper Tom bleef het 2-2!

Helaas in blessure tijd konden we Milan niet meer stoppen die over een goede conditie beschikt! Rond middenstip krijg hij de bal en kreeg het op z'n heupen werd niet aangepakt en kon zo meter of 25 van de goal aanhalen en belande in het goal! Mooi doelpunt.. Maar echter pijnlijk wel en dat 2e minuut van de blessure tijd..

Eind 2-3!

Ik vond dat wij zeker onze opdrachten hebben uitgevoerd om hun sterke middenveld te stoppen.. Dat is aardig gelukt tot het laatste bedrijf! Spelers die misschien niet in zo elftal horen te spelen ( misschien een stuk hoger kunnen) hebben we kunnen aanpakken!

Dat maakt me blij dat wij ten alle tijden een eenheid zijn! Als team een prestatie neer zetten! We wisten hun zwakke plek wat duidelijk zichbaar was in de rust! Dat hebben we afgedwongen.. Helaas op individuele kwaliteit en conditie hebben we het de laatste fase weg gegeven! Algemeen trots op ons elftal! Wat een wedstrijd speel je met z'n 11e...