DZC '68NieuwsOverige nieuwsOver deals en delegeren

Over deals en delegeren

 het was een zware dag voor de coördinator van de Pro Data Champions League. Een zware dag zult u zich afvragen?? Ja, een ZWARE dag want deze zaterdag kon deze coördinator er niet bij zijn en moest zij alle briljante, geestige, heftige, gezellige en sportieve duels missen. Normaliter ben ik er ALTIJD bij maar helaas moest ik dit keer verstek laten gaan.
 Maar goed, hoewel ik vrouw ben, doe ik alle vooroordelen over vrouwen teniet want nee, ik denk echt niet dat ik de enige ben die iets kan, ik denk ook niet dat anderen altijd van alles vergeten als ik ze er niet aan help herinneren,  dat alles in de soep loopt als ik er niet ben,  EN, ik zeur natuurlijk NOOIT! Integendeel, als rechtgeaarde vrouwelijke voetbalmanager van de Champions League heb ik het bijzondere talent om te DELEGEREN! Maar goed, voor nu voldoende loftuitingen over de coördinator van de Champions League; nu even terug naar de werkelijkheid want u bent intussen natuurlijk helemaal de draad kwijt. En ongetwijfeld heeft u in de roddelpers gelezen dat ik uitgebreid, luierend op vakantie ben in Spanje maar natuurlijk is daar NIETS van waar!!! HOE KUNNEN ZE DAT NOU ZEGGEN ??!! Geen zorg; ik ga het uitleggen: het volgende is aan de hand; afgelopen zaterdag ben ik vertrokken naar Spanje. Als vertegenwoordiger van de Pro Data Champions League moet je toch met enige regelmaat grensoverschrijdend te werk gaan. En daar was nu het moment voor. Dus ik ben richting Catalonië vertrokken om al onze banden aan te trekken en te verstevigen met een belangrijke League,  namelijk FC Barcelona. Zo heb ik ff met Messi gesproken over zijn toekomstplannen. En hoewel ik niet te ver vooruit mag lopen op mogelijke transfers, kan ik u toch al melden dat een eventuele transfer van Messi richting onze Champions League op nummer 1 van zijn lijstje staat. Het enige dat hem er momenteel van weerhoudt om de knoop definitief door te hakken, is dat hij enigszins bevreesd en geïntimideerd is door de zware concurrentie die hij bij ons zal tegenkomen. En dat klopt! Zijn eventuele transfer van FC Barcelona richting ons zal geen makkie worden voor hem. Maar ik heb hem uiteraard uitgelegd dat het voor zijn sportieve carrière een enorme impuls kan betekenen. Maar laat het helder zijn; de transfermarkt is nog volledig open dus definitieve deals zijn nog niet te melden.

Maar ook als ik weg ben, geldt; the show must go on, of om in voetbaltermen te blijven; the ball must roll on. En dat gebeurde hoor. Speciaal voor de gelegenheid had het management van de Pro Data Champions League een interim-staf aangesteld. Deze interim staf bestond uit een aantal grote namen in de voetbalwereld, zoals bijvoorbeeld. Jeroen, John, Bianca, Edwin en Sibel; en dit zijn zomaar een paar namen van deze talentvolle interim-staf. Ondanks de bijzonder korte voorbereidingstijd die zij hadden, lukte het hen een prestatie van wereldformaat neer te zetten. Want uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat het voetbal van afgelopen zaterdag een vol uur, vol vuur was. De kranten stonden vol van dit spektakel. Zelfs nu zich alweer opnieuw nieuwe talenten hadden aangemeld. En ook regelden zij moeiteloos weer nieuwe spelers van de week! We hadden deze week Aeden en Luc!

Aeden is groot fan van PSV. Dat snap ik goed als je dit keer ook nog eens voor het team van PSV ging spelen. Maak je geen zorgen Aeden, ik ben nu ff bij Barcelona aan het lobbyen maar PSV staat ook hoog op mijn lijstje. Aeden houdt het allermeest van de spaghetti van OMA. Hm Aeden, spaghetti is Italiaans, dus als ik jou was zou ik een Transfer richting Italië overwegen. Dan kun je elke dag heeeeel veeel spaghetti eten. Koolhydraten enzo, goed voor topsporters. Aeden wordt later verkoper; hij verkoopt alles; gewoon dingetjes. Dat is geweldig want als je dingen verkoopt krijg je daar geld voor en als je dan heeel veel dingen verkoopt dan krijg je daar heeel veel geld voor. IK WEET WAT! Dan ga je in Italië voetballen en dan neem je je oma mee, die dan spaghetti maakt en dan ga je dat heel veel verkopen want in Italië houden ze net als jij, heel erg van spaghetti!

En dan Luc, heeeeey, Luc zat notabene bij Aeden in het team en HEEEYYY...... Luc is ook absoluut Fan van PSV!! En…… het moet niet gekker worden…… maar Luc houdt ook heel erg veel van spaghetti, alleen Luc houdt van de spaghetti van papa. Luc houdt ook nog eens van de pannenkoeken van papa.. Luc gaat later voetballer worden en werken bij KPN. Beste mensen, ik voorspel een geweldige toekomst voor beide families in het mooie Italië.! Luc die voetbalt bij Inter Milan, samen met zijn familie en de familie van Aeden die allen pannenkoeken bakken en spaghetti maken die Aeden verkoopt met gebruik van KPN van Luc waar hij dan  werkt. Ik heb het altijd al geweten; de Champions League van DZC’68 staat garant voor de start van een glansrijke carrière!!

Tot de volgende keer, en dan opnieuw vanuit zonnig Spanje! Annabel