DZC '68NieuwsOverige nieuwsJeroen Sanders stopt als Manager Breedtesport

Jeroen Sanders stopt als Manager Breedtesport

Jeroen Sanders stopt per 1 april 2015 als Manager Breedtesport bij DZC’68. Al zijn werkzaamheden zorgen er voor dat hij zijn werk voor DZC niet langer kan combineren met zijn ambities. Jeroen heeft aangegeven zich verder te willen ontwikkelen in het uitbouwen van zijn eigen bedrijf ‘Jeroen Sanders Gastspreker’ en zijn scheidsrechtersmerk ProRef.
De werkzaamheden van de Manager Breedtesport zijn de afgelopen jaren door alle ontwikkelingen bij DZC sterk toegenomen. Jeroen Sanders heeft aangegeven met sommige zaken in tijdnood te komen wanneer hij alle zaken die hij doet, scheidsrechter – Manager Breedtesport – zelfstandig ondernemer, zou blijven combineren. Alles op een rijtje gezet hebbende kwam Jeroen tot de conclusie dat hij keuzes moest maken. Daarbij is de keuze primair gevallen op zijn ambitie als scheidsrechter en ondernemer.

Het bestuur heeft hier met grote spijt kennis van genomen. Jeroen heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden door zeer nauwgezet de pijler Breedtesport te managen en op de kaart te zetten. Daarnaast is Jeroen het boegbeeld geworden voor meerdere maatschappelijke projecten bij DZC. Jeroen heeft het bestuur verder laten weten wel beschikbaar te blijven als vrijwilliger bij onze club, zo zal hij in ieder geval coördinator blijven van de Activiteitencommissie.

Voornoemde betekent dat er op korte termijn een vacature ‘op de borden’ komt voor een nieuwe Manager Breedtesport per 1 april 2015. Het bestuur is momenteel bezig het profiel en de advertentie nader uit te werken. Het is de bedoeling e.e.a. in week 51 te publiceren.

Tot slot merken wij op het besluit van Jeroen te respecteren en te waarderen. Het is goed om ambities te hebben en daarmee aan de slag te gaan. Wij wensen Jeroen nu dan ook alvast heel veel succes toe om alle plannen die hij heeft met plezier en zelfvertrouwen werkelijkheid te laten worden.

Met hartelijke groet,
namens het bestuur,

Egenius Lodewijks