DZC '68NieuwsOverige nieuwsTB Events en Kaashoeve Ralph teamsponsor DZC'68 11

TB Events en Kaashoeve Ralph teamsponsor DZC'68 11

TB Events en Kaashoeve Ralph te Doetinchem zijn teamsponsor geworden van DZC'68 11 en hebben de mannen van Willem Knuman voorzien van schitterende nieuwe trainingspakken!

TB Events

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland, België en zelfs delen van Duitsland in meer dan 300 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje? Ook in meerdere Europese hoofdsteden zijn zij actief.

Alles kan, altijd en overal, dat is het uitgangspunt van waaruit TB Events werkt. Wilt u Gek op Holland spelen met uw eigen logo? Natuurlijk kan dat. Wilt u een klein feestje met neven en nichten, heeft u een borrel met vrienden of kiest u voor vermaak tijdens een diner zoals een Magic Dinnershow of een Moorddiner? Bij TB Events kunt u terecht voor feestjes vanaf tien personen, maar ook voor grote partijen. U vraagt en binnen twee dagen heeft u een offerte in huis. U weet dus meteen waar u aan toe bent. TB Events zorgt ervoor dat uw evenement van A tot Z geregeld is.

Kaashoeve Ralph Doetinchem

Bij Kaashoeve Ralph krijg je kaas zoals kaas hoort te smaken!

Het assortiment van Ralph is erg uitgebreid, van jonge tot hele oude kaas. Van kruidenkazen zoals bieslookkaas, brandnetelkaas, fenegriekkaas, zelfs een bijzondere groene pestokaas. Emmenthaler, brie, camembert, smeerkazen met kruiden. Geitenkaas met en zonder kruiden. Op het gebied van zuivel géén melk, maar wel heerlijke vanille, chocolade of hopjesvla in een mooie glazen litersfles. Stevige yoghurt, volle yoghurt, magere yoghurt, yoghurt met fruit. Daarnaast nog wat knabbel (nootjes) voor bij de borrel, harde worsten en smeerleverworst en in de winterperiode balkenbrij, met of zonder rozijnen en bakbloedworst. Keuze genoeg dus!

Geen excuus meer om niet eens deze kaasleverancier te proberen… naast de kwaliteit die altijd 100% is, is Ralph ook nog eens een echte Achterhoeker en niet te vergeten DZC-er! En het mooie is...hij komt het nog thuis brengen ook!

Kaashoeve Ralph heeft geen website, maar is wel telefonisch bereikbaar op de volgende nummers 0314-344850 of 06-11340505