DZC '68NieuwsOverige nieuwsNieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Het maandelijkse nieuws vanuit onze scheidsrechters commissie

Onderlinge wedstrijden

Zaterdag 19 december is het de laatste dag van 2020 dat de velden van DZC’68 open zijn.
Daarmee is dit jaar ook een einde gekomen aan de onderlinge oefenwedstrijden die opgezet zijn door Max en Ralf. De afgelopen zaterdagen zijn door menigeen positief ervaren, zowel door de spelers, de trainers als door de scheidsrechters. Voor herhaling vatbaar (als het niet anders kan)!

Corona

Afgelopen maandagavond is er een lockdown voor ons land afgekondigd. Verwacht einde is 19 januari 2020. Het is nu wachten op verdere ontwikkelingen. Ik hoop dat de genomen maatregelen goed uitpakken en dat wij eind januari 2021 weer kunnen gaan voetballen. Ik hoop dat deze verwachting uit gaat komen, maar dat is nog maar de vraag. De vooruitzichten met het vrijgeven van de vaccins zijn er in ieder geval beter op geworden. Nu is het met zijn allen even doorbijten, samen volhouden en ons aan de regels houden en hopen op betere tijden.


De huidige scheidsrechterscommissie van DZC’68.

Bovenste rij, van links naar rechts:
Ab Brussen, Bart Bouwmeester, Hans van der Sterren.

Onderste rij, van links naar rechts:
Rick Elferink, Matthijs Hoopman en Jordi Eijgelsheim.

Ten tijde van het maken van deze foto ontbrak Raymond Edelbroek. Ook hij maakt deel uit van de scheidsrechterscommissie.

Namens de scheidsrechterscommissie wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en een voorspoedig, sportief, maar vooral gezond 2021! 

Hans van der Sterren
Scheidsrechterscoördinator DZC'68.