DZC '68SponsorenBC Support68Verslagen

Verslagen

Sponsoravond Support68, Blind Vertrouwen

Donderdagavond 30 maart hield Support68 van DZC’68 haar jaarlijkse Sponsoravond. Thema dit jaar was Blind Vertrouwen. Het programma was om die reden ook niet bekend. Ondanks dat hadden zo’n 125 sponsoren met blind vertrouwen KROON Brasserie aan het Simonsplein weten te vinden in afwachting van hopelijk opnieuw een bijzondere Sponsoravond.
Lees meer...

Sponsoravond Support68 'BETER’

Op donderdag 10 maart jongsleden vond bij Eetcafé Jansen de jaarlijkse sponsoravond van Support68 weer op het programma. Het thema van de avond was: ‘Beter’, naar de titel van het boek van voormalig Nederlands zwemmer Maarten ter Weijden. Meer dan 100 sponsoren waren weer getuige van een gedenkwaardige avond.
Lees meer...

Businessclub DZC’68 auf Schalke!

Donderdag 25 februari 2016 was het dan zover. Het jaarlijkse uitje van de businessclubleden van DZC’68. Omstreeks 15:30 uur werden de gasten verwacht in de kantine van DZC’68. Daar stond een bakkie koffie klaar en een, door Nick Rijnshoeven zelf gedraaide, Duitse gehaktbal.
Lees meer...

Team Support68 wint derde helft wel van BC team De Graafschap

Als afsluiting van het Pincvision next generation tournament stond de wedstrijd tussen de sponsoren van De Graafschap en DZC’68 op het programma. Na het grootse afscheid van scheidsrechter François Claus konden beide afgetrainde teams aan de wedstrijd beginnen.
Lees meer...

Support68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

De tweede Support68 businessavond op donderdag 18 juni was weer een groot succes! Nog weer meer sponsoren dan vorig jaar hadden de weg naar Het land van Jan Klaassen gevonden om te worden meegenomen naar Dromenland.
Lees meer...

Eerste Support68 business-avond smaakt naar meer

Grootste voetbalclub van Doetinchem lancert haar nieuwe businessclub.

Dan kan en mag dat geen doorsnee avond zijn! De eerste business-avond van Support68 was dan ook een mooie combinatie van Achterhoekse gemoedelijkheid, netwerken, een vleugje zachte g en vooral een meer dan gezellig samenzijn. Support68 zette zich op 22 mei met ruim 100 gasten meteen stevig op de kaart, tijdens een verrassende avond in 22-24 Club & Event in Doetinchem.

 

Lees meer...

Deel deze pagina via: