DZC '68SponsorenBC Support68Verslagen

Verslagen

Bijzondere sponsoravond Support68 met Ronald Koeman

Donderdag 5 maart beleefden meer dan 175 sponsoren van DZC’68 een bijzondere avond bij Eetcafé Jansen. Tijdens het door Support68 georganiseerde ‘Code Oranje’ schoof een zeer ontspannen Ronald Koeman aan bij een weergaloze Sjoerd Weikamp. Het werd een avond om niet snel  te vergeten.
Lees meer...

DZC'68 vs De Graafschap 9 juli 2019

Op dinsdagavond 9 juli 2019 speelde DZC'68 op Sportpark Zuid een oefenwedstrijd tegen vbv De Graafschap. Voor ongeveer 1500 toeschouwers speelde DZC'68 zeer verdienstelijk en verloor het uiteindelijk met 2-3 (Doelpunten Hendriksen en Van Rinsum).
Lees meer...

Support68 pakt uit tijdens sponsoravond!

Op donderdag 29 november 2018 vond de jaarlijkse grote sponsoravond van DZC’68 plaats bij 22-24 Club & Event. Dit jaar geen ‘bijzonder’ thema maar gewoon een gezellige avond entertainment in het kader van het 50 jarige jubileum van DZC’68 en het eerste lustrum van Support68. Meer dan 150 sponsoren hadden zich voor deze avond aangemeld.
Lees meer...

DZC'68 1 - De Graafschap 7 juli 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 speelde DZC'68 de opening van het seizoen tegen eredivisionist De Graafschap. Voor de wedstrijd waren de sponsoren welkom in de Delade Business Lounge voor een heerlijk hapje en drankje. Fotograaf Carlo Stevering maakte de nodige mooie kiekjes. 
Lees meer...

Geslaagde opening Delade Business Lounge

Onder grote belangstelling van sponsoren, partners en ereleden werd afgelopen zaterdag de Delade Business Lounge officieel geopend. De inrichting van de business lounge alsmede de bestuurskamer, vergaderruimten en wedstrijdsecreatariaat is mogelijk gemaakt door Delade Interieurproductie, Meek's Meubelen en Multi Ratio. Wij zijn hen hiervoor ontzettend dankbaar!
Lees meer...

Eerste Support68 Business lunch in nieuwe accommodatie

Op vrijdag 30 juni 2017 vond de eerste Support68 business lunch plaats in de nieuwe accommodatie. Met een glaasje bubbels kregen onze sponsoren een rondleiding door het nieuwe gebouw. Vervolgens werden tijdens de lunch de toekomstplannen van DZC'68 gepresenteerd door manager presatiesport Gert-jan Spit en voorzitter Jan Minkhorst.
Lees meer...

Businessclub DZC'68 naar SC Heerenveen - Willem II

Op 21 april 2017 stond het jaarlijks BC uitje van DZC'68 weer op het programma. Na het zeer geslaagde tripje naar Schalke afgelopen jaar ging de reis nu naar Heerenveen. Support68 had samen met sc Heerenveen een erg leuk programma in elkaar gezet.
Lees meer...

Sponsoravond Support68, Blind Vertrouwen

Donderdagavond 30 maart hield Support68 van DZC’68 haar jaarlijkse Sponsoravond. Thema dit jaar was Blind Vertrouwen. Het programma was om die reden ook niet bekend. Ondanks dat hadden zo’n 125 sponsoren met blind vertrouwen KROON Brasserie aan het Simonsplein weten te vinden in afwachting van hopelijk opnieuw een bijzondere Sponsoravond.
Lees meer...

Sponsoravond Support68 'BETER’

Op donderdag 10 maart jongsleden vond bij Eetcafé Jansen de jaarlijkse sponsoravond van Support68 weer op het programma. Het thema van de avond was: ‘Beter’, naar de titel van het boek van voormalig Nederlands zwemmer Maarten ter Weijden. Meer dan 100 sponsoren waren weer getuige van een gedenkwaardige avond.
Lees meer...

Businessclub DZC’68 auf Schalke!

Donderdag 25 februari 2016 was het dan zover. Het jaarlijkse uitje van de businessclubleden van DZC’68. Omstreeks 15:30 uur werden de gasten verwacht in de kantine van DZC’68. Daar stond een bakkie koffie klaar en een, door Nick Rijnshoeven zelf gedraaide, Duitse gehaktbal.
Lees meer...

Team Support68 wint derde helft wel van BC team De Graafschap

Als afsluiting van het Pincvision next generation tournament stond de wedstrijd tussen de sponsoren van De Graafschap en DZC’68 op het programma. Na het grootse afscheid van scheidsrechter François Claus konden beide afgetrainde teams aan de wedstrijd beginnen.
Lees meer...

Support68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

De tweede Support68 businessavond op donderdag 18 juni was weer een groot succes! Nog weer meer sponsoren dan vorig jaar hadden de weg naar Het land van Jan Klaassen gevonden om te worden meegenomen naar Dromenland.
Lees meer...

Eerste Support68 business-avond smaakt naar meer

Grootste voetbalclub van Doetinchem lancert haar nieuwe businessclub.

Dan kan en mag dat geen doorsnee avond zijn! De eerste business-avond van Support68 was dan ook een mooie combinatie van Achterhoekse gemoedelijkheid, netwerken, een vleugje zachte g en vooral een meer dan gezellig samenzijn. Support68 zette zich op 22 mei met ruim 100 gasten meteen stevig op de kaart, tijdens een verrassende avond in 22-24 Club & Event in Doetinchem.

 

Lees meer...