DZC '68NieuwsOverige nieuwsOBBINK naamgever Voejebal bij DZC'68

OBBINK naamgever Voejebal bij DZC'68

OBBINK is naamgever geworden van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich voor 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team, na het hoofdsponsorschap in 2013 met BoXXer, weer deel uitmaken van de DZC-familie!

OBBINK, een ster in electronica

Obbink B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht in 1934. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop van elektronica en witgoed aan consumenten. Belangrijk bij Obbink is de service. Met een eigen magazijn, technische dienst en eigen monteurs kan Obbink al haar klanten snel en effectief van dienst zijn. 
 
OBBINK SUPERSTORE  DOETINCHEM
Sinds 3 oktober 2019 is Obbink ook in Doetinchem te vinden. Het nieuwe filiaal heeft maar liefst 1600m2 aan winkeloppervlakte en is daarmee de grootste winkel van Obbink tot nu toe.

In de 'Superstore' in Doetinchem staat beleving en plezier in winkelen centraal. Door middel van unieke demoruimtes zoals een koffie-eiland, diverse audioruimtes en televisie ruimtes, worden de producten zo goed mogelijk gepresenteerd. Het assortiment is verder uitgebreid en voor de nieuwste innovaties op het gebied van consumentenelektronica moet je in deze winkel zijn.  

Het vakkundige verkoopteam van Obbink laat graag de demoruimtes aan je zien en helpt jou bij al jouw wensen en vragen over consumentenelektronica. Niet alleen voor de aankoop, maar ook voor de aftersales kan je bij hen terecht. Obbink staat bekend om haar Service en dienstverlening, van aankoop tot ver na de garantie van jouw apparaat.

'Waar andere bedrijven praten over Service, doen zij dit al 85 jaar!'

Hoogtepunten Obbink Doetinchem
1600m2 winkelplezier;
Miele Innovation Center;
Domotica Experience;
Sonos Luister ruimte;
Bose Lifestyle ruimte;
Hifi Luisterruimte;
Samsung QLED ruimte;
Philips OLED Ambilight ruimte;
LG OLED ruimte;
Sony OLED ruimte; 
Koffie-eiland;
Personal care shop;
Grootste assortiment inbouw apparatuur van de Achterhoek.

Je vindt Obbink Doetinchem aan de Dokter Bardetplaats 2, 7001DV in Doetinchem.