DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag RVVH VR2 - DZC’68 VR1

Wedstrijdverslag RVVH VR2 - DZC’68 VR1

Om 09:15 stonden we met 14 spelers klaar om te vertrekken naar Ridderkerk. Helaas maar in het belang van het team zaten 2 spelers en 2 stafleden in quarantaine.
Aangezien Suzan een kleine blessure heeft ging onze 1,5 jaar lange geblesseerde Emma het doel in, en wat was zij aan het vlammen met de warming up. Pas op Suzan, straks ben je nog je plekje kwijt .

We begonnen prima aan de eerste helft. We waren beter dan RVVH alleen de kansen bleven uit. Helaas werd er daardoor wel aan onze kant gescoord, onterecht maar zo is voetbal nou eenmaal. Met onze hoofden omhoog bleven wij door voetballen en waren wij de bovenliggende partij. Helaas creëerden wij niet genoeg om voor de rust nog een goal te kunnen maken.

Vol goede moed begonnen wij aan de 2e helft. We begonnen sterk en voelden dat er wat te halen viel.
Anne Palm kwam erin voor mijzelf, Rienke kwam erin voor Sanne en Yentl kwam erin voor Maartje.
We waren net zoals de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Jammer genoeg viel de goal aan de andere kant en stonden we met 2-0 achter.
Vanuit een mooie corner van Jara scoorde Kyra nog maar we hadden op het eind tijd te kort om de eerder gemaakte fouten recht te trekken.

Teleurgesteld vertrokken we uit Ridderkerk maar met vol goede moed en motivatie gaan wij deze week trainen en voorbereiden voor de wedstrijd volgende weken tegen Berkel!

Dan mag Demi het verslag schrijven, succes !