DZC '68NieuwsOverige nieuwsEr is een tijd van komen en er is een tijd van gaan!

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan!

Zoals we vorige week al meldden is de afgelopen winterstop een hectische periode geweest waarin veel transfers hebben plaatsgevonden. Een hele grote groep van maar liefst 27 spelers vertrok naar andere teams. Niet omdat ze het niet naar de zin hadden bij de Pro Data Champions League maar omdat er nou eenmaal een tijd van komen is en een tijd van gaan. En dus gingen ze.
 Maar, en gelukkig voor ons, kwamen er ook weer een aantal nieuwe toppers bij.  Hoe dan ook, het is nu tijd om met onze nieuwe brede selectie eerst weer eens te werken aan rust en stabiliteit. Het is wel mooi om te zien, dat de nieuwe spelers met groot gemak hun weg vinden en intussen al helemaal ingelijfd zijn en dat zij daarin fantastisch gesteund worden door de ‘oude garde’. En zo hoort het ook!          We doen het tenslotte met z’n allen! Overigens is dit ook welzeker heel erg noodzakelijk. Ons staat namelijk toch een hele belangrijke periode te wachten. Allereerst spelen we heel veel zaterdagen achter elkaar zonder een rustpauze en treffen we tegenstanders die er niet om liegen. Maar dat niet alleen; ook staat ons nog een aantal grote toernooien te wachten, zoals bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerend toernooi in Silvolde, waarvoor onze gehele selectie opnieuw weer is uitgenodigd. En dan zijn we er NOG niet. We moeten ook nog uit tegen OBW (altijd lastig) die omgekeerd ook nog weer bij ons komen voor de return. EN….we moeten ook nog naar het Land van Jan Klaassen! Ik bedoel maar…voorwaar, geen makkie! Maar goed, wij laten ons niet uit het veld slaan (dat is dan figuurlijk bedoeld, zoals u begrijpt). Over het hoofdveld gesproken; we hebben even een kleine keuring uit laten voeren door een van onze spelers. (zie foto). Helaas heeft het veld de kritische toets van onze Yassin niet doorstaan dus vandaar dat we zaterdag 5 maart op echt gras voetballen! U kunt ons vinden achter de kantine!

En natuurlijk was het weer een bijzondere zaterdag! Nu ik daar zo eens over nadenk, kan ik vaststellen dat het toch wel heel erg fijn is dat er zoveel bijzondere zaterdagen zijn, met zoveel bijzondere spelers van de week. En ja hoor, het was weeeer gelukt! Dit keer niemand minder dan Sepp! Sepp is een absolute topper. Dat moet je ook wel zijn als je speler van de week bent, da’s logisch. Sepp is voor de Graafschap. Dat vinden wij natuurlijk prachtig want nu de Graafschap het zo goed doet, is iedereeeeen in Doetinchem intussen voor de Graafschap. Maar Sepp is niet zomaar voor de Graafschap want hij heeft ook HANDTEKENINGEN van de spelers van de Graafschap! Ik zeg: TOE MAAR….das waarlijk geen kleinigheidje. Dan moet je er wel echt voor zijn. Maar dit is het nog niet want……Sepp wordt later profvoetballer! En het laat zich raden; profvoetballer bij….de GRAAFSCHAP! En nu even opletten allemaal want……wie is speler van de week bij voetbal insite? VINCENT VERMEIJ! En wie is speler van de week bij de Champions League? SEPP!! Nou als dat niet bijzonder is. Vincent Vermeij is speler van de week en is bij de Graafschap en Sepp is speler van de week en GAAT naar de Graafschap. Ik kreeg al telefoon van Jan Vreman (tja, voetbalmanagers onder elkaar, he). Hij komt binnenkort een rondje scouten.  Het lievelingseten van Sepp is Lasagna. Dat maakt zijn mama en het ziet er een beetje geelachtig uit. Nou daar ben ik dan wel heel erg benieuwd naar; naar de geelachtige lasagna van de mama van Sepp!

Vanuit de catacomben van DZC’68; Tot de volgende keer!  Annabel