DZC '68NieuwsOverige nieuwsGeslaagde opening Delade Business Lounge

Geslaagde opening Delade Business Lounge

Onder grote belangstelling van sponsoren, partners en ereleden werd afgelopen zaterdag de Delade Business Lounge officieel geopend. De inrichting van de business lounge alsmede de bestuurskamer, vergaderruimten en wedstrijdsecreatariaat is mogelijk gemaakt door Delade Interieurproductie, Meek's Meubelen en Multi Ratio. Wij zijn hen hiervoor ontzettend dankbaar!
Het was afgelopen zaterdag genieten bij DZC’68. Het was heerlijk weer, de hele dag schitterende wedstrijden op Zuid, de hele belangrijke overwinning van ons eerste elftal en een bomvolle Delade Business Lounge tijdens de officiële opening. Een dag om trots op te zijn!

Opening Delade Business Lounge

Nadat alle genodigden welkom waren geheten door Support68 werd het door de Kruisberg aangeboden buffet geopend en kon iedereen genieten van een heerlijke lunch.
Tijdens de lunch werd door voorzitter Jan Minkhorst Willink-Wassink fysio, manuele en sportfysiotherapie gepresenteerd als nieuw partner van DZC’68! Ron Willink en Emil Wassink zijn inmiddels geen onbekende meer voor DZC’68 en hebben hun plekje in onze accommodatie al ingenomen maar hierbij willen wij hen alsnog van harte welkom heten bij onze mooie club en bedanken voor de samenwerking!
Daarna was het tijd om het glas te heffen op onze prachtige nieuwe sponsorruimte! Support68 heeft samen met Delade Interieurproductie, Meek’s Meubelen en Multi Ratio er voor gezorgd dat niet alleen de Business Lounge voorzien werd van een prachtige bar en meubelen maar ook de bestuurskamer, de vergaderruimten en het wedstrijdsecretariaat.  En hier blijft het niet bij want nu is de kantine aan de beurt! U heeft de nieuwe loungebanken wellicht al gezien maar de eerste plannen om de tafels te vervangen zijn al gesmeed. Binnenkort meer nieuws hierover.

Namens DZC’68 willen wij hierbij Meta & Fred (Delade Interieurproductie), Robert (Meek’s Meubelen) en Menno (Multi Ratio) nogmaals danken voor het resultaat en, niet onbelangrijk, de zeer prettige samenwerking die wat ons betreft nog jarenlang gaat duren! Wij zijn oprecht trots! Tevens nog een speciale dank naar Design85  en Peggy Wenting voor hun bijdrage en advies.
Vervolgens verhoogde ons vlaggenschip de feestvreugde door de zeer belangrijke wedstrijd tegen vv Hierden met 5-2 te winnen en kon de dag worden afgesloten met een optreden van de band HIK uit Hummelo.

Wij kunnen terugkijken op een prachtige dag en danken u voor uw komst! Natuurlijk zien wij u graag weer terug op zaterdag 24 maart voor de thuiswedstrijd tegen WHC.

Meer foto's vam huisfotograaf Carlo Stevering zijn te zien in het fotoalbum van deze opening.