DZC '68NieuwsOverige nieuwsCarlo Stevering fotografie verlengd sponsorcontract

Carlo Stevering fotografie verlengd sponsorcontract

Carlo Stevering fotografie heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd en blijft daarmee huisfotograaf van Support68. Tevens verzorgt Carlo Stevering elk jaar de elftalfoto van ons eerste elftal. Wij zijn dan ook ook zeer verheugd dat Carlo Stevering aan DZC'68 verbonden blijft!

Carlo Stevering pure fotografie

Carlo Stevering Fotografie neemt opdrachten aan uit pure liefde voor de fotografie. Hij benadert de klantvraag altijd met een transparante en frisse focus. Flexibel, met een bekwame blik door de lens en altijd op zoek naar inspiratie om de perfecte foto te maken. Waarbij uw doel zijn uitgangspunt is!

Met een studie gevolgd aan de Fotoacademie van Amsterdam en meer dan 12 jaar ervaring op zak staat allround fotograaf Carlo Stevering voor het beste resultaat, de hoogste resolutie en het  scherpste beeld.

Carlo Stevering:
“Door te doen waar ik me goed bij voel, kan ik pure fotografie laten zien. Met oog voor het detail in combinatie met uitgebreide ervaring kan ik de unieke foto laten ontstaan. Mijn werk als professioneel fotograaf loopt uiteen van bedrijf- en productfotografie tot (zakelijke) evenementen, van journalistiek en documentaire fotografie tot portretten. Mijn klantgroep is zeer divers en zijn zowel bedrijven, reclamebureaus, magazines, evenementenbureaus alsmede particulieren. Elke opdracht is een nieuwe mooie uitdaging die tot ieders tevredenheid ingevuld dient te worden”.

Pure fotografie voor bedrijven
Als opdrachtgever wenst u als resultaat een foto die uw verwachtingen overtreft. Zodanig in het licht gesteld en puur dat dit als het ware van uw scherm afspat. Puur betekent overigens niet dat er geen bewerking aan te pas hoeft te komen. Om sommige foto's nog beter tot hun recht te laten komen zal er ook gekeken worden naar de mogelijkheden en de voordelen om er een ander licht op te laten schijnen. Uiteindelijk zal dit leiden tot een kant-en-klaar product dat u als opdrachtgever direct naar tevredenheid kan gebruiken voor uw zakelijke projecten.

In een wereld waarin beleving steeds meer de norm wordt, is het uitdragen van uw bedrijf, merk of product middels goede bedrijf- en productfoto's een pre. Carlo Stevering Fotografie heeft alle kennis in huis om hier de juiste invulling aan te geven. Samenwerkingen met diverse reclamebureaus of directe opdrachten van bedrijven zelf hebben samen al een indrukwekkend portfolio opgeleverd en nog belangrijker, een groeiende groep tevreden opdrachtgevers.