DZC '68NieuwsOverige nieuwsNieuwe ledenpas DZC'68 in postvakken

Nieuwe ledenpas DZC'68 in postvakken

Afgelopen weekend zijn door Support68 de postvakken van alle teams van DZC’68 gevuld met de nieuwe ledenpassen. Ons verzoek aan alle trainers en/of leiders deze zo spoedig mogelijk uit te delen zodat iedereen zo snel mogelijk kan profiteren van de speciaal voor DZC’68 leden mogelijk gemaakte kortingen en acties!

DZC'68 ledenpas

Zoals jullie de afgelopen weken al hebben kunnen lezen op onze website heeft Support68 een aantal mooie bedrijven weten te vinden die deelnemer zijn geworden van de DZC’68 ledenpas. Op vertoon van de ledenpas kun je als lid van DZC’68 profiteren van diverse kortingen en acties bij de volgende bedrijven: Autobedrijf Ebus, Bulten Tweewielers, EXIT Toys Buitenspeelgoed, Eetcafé Jansen, Intersport Twinsport Doetinchem, Jamin Doetinchem, REM & GO Autorijschool, Meek's Meubelen en onze hoofdsponsoren Boxxer en KEI-FIT.

Aan de kortingen en acties zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Deze zijn te vinder onder het kopje algemeen/ledenpas op onze website. Omdat een aantal deelnemers wisselende acties hebben krijgen alle leden van DZC’68 maandelijks een mail met de geldende acties voor die betreffende maand. 

Niet alle leden van DZC’68 zijn verbonden aan een team. Wij zullen daarom proberen de diverse commissies deze week ook van ledenpassen te voorzien. Zit u ook niet in een commissie of heeft u na volgende week nog geen ledenpas stuur dan even een mailtje naar p.hertogh@dzc68.nl