DZC '68NieuwsOverige nieuwsTe Kloeze Riooltechniek verlengt bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek verlengt bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De specialist bij rioolproblemen heeft zich wederom voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij danken Te Kloeze voor het vertrouwen!

Te Kloeze Riooltechniek Achterhoek en Liemers

Al ruim 40 jaar is Te Kloeze Riooltechniek dé specialist in riooltechniek in de Achterhoek en Liemers. Tot in Arnhem, Doetinchem en Winterswijk is Te Kloeze Riooltechniek (bij acute problemen) 24/7 oproepbaar voor het ontstoppen van het riool bij voorkomende rioolproblemen. De klantenkring van Te Kloeze Riooltechniek is zeer divers en loopt uiteen van wooncorporaties, gemeenten, bedrijven & instellingen, maar zeker ook particulieren. De mensen die bij Te Kloeze Riooltechniek werken vormen een hecht team van – geloof het of niet – enthousiaste ontstoppers.

Snel rioolproblemen oplossen?
Als ontstoppingbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek, dankzij de modernste technieken, tot een snelle diagnose komen. Via een camera kan in het riool een inspectie plaatsvinden, waarbij een verstopping of mogelijke andere problemen snel aan het licht komen.

Rioolproblemen of stankoverlast?
Naast het reguliere werk als ontstoppingsbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek u tevens vrijblijvend adviseren over hoe u toekomstige rioolproblemen en –ontstoppingen kunt voorkomen. Preventieve rioolreiniging behoort daarbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Te Kloeze Riooltechniek BV
Kryptonstraat 30
7031 GG Wehl
[E] info@tekloeze.nl
[T] 0315-330375

Heeft u last van stankoverlast of een verstopping in het riool en zoekt u een ontstoppingsbedrijf? Neem dan direct contact met op met Te Kloeze Riooltechniek. Met een 24/7 bereikbaarheid en directe hulp bij calamiteiten is uw probleem in no time opgelost.

[T] Regio Doetinchem: 0315-330375
[T] Regio Winterswijk: 0543-760013
[T] Regio Zevenaar: 0316-760002