DZC '68NieuwsOverige nieuwsPizzeria Pibia sponsort sporttassen vrouwen 2

Pizzeria Pibia sponsort sporttassen vrouwen 2

Pizzeria Pibia uit de Grutstraat in Doetinchem heeft onze vrouwen 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Wij danken Roberto van Pibia voor de sporttassen en wensen de dames er heel veel succes en plezier mee!

Pizzeria Pibia

Pizzeria Pibia is al sinds 1982 een begrip in Doetinchem. Voor echte Italiaanse gerechten moet je daar zijn. Rijk belegde pizza’s en smaakvolle pasta’s proef je bij Pizzeria Pibia. Iedere dag wordt het pizza deeg vers gemaakt, volgens traditioneel Italiaans recept.  De pizza’s worden belegd met verse ingrediënten. Binnenkort zullen ze ook nieuwe Italiaanse gerechten gaan introduceren.

Voor een gewoon lekkere pizza met de familie, maar ook met grote groepen kun je bij Pizzeria Pibia terecht. Zij ontvangen groepen tot 90 personen. En er is zelfs de mogelijkheid om de sfeervolle serre af te huren. Wel even reserveren natuurlijk. Je kunt Pizzeria Pibia bellen op 0314 – 343 213.

Zij heten je van harte welkom bij het oudste Italiaanse restaurant in Doetinchem. De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 4 uur tot 10 uur.  Maandag is Pizzeria Pibia Doetinchem gesloten, behalve op feestdagen. Wil je liever thuis genieten van je pizza? Dat kan ook, want je kunt ook afhalen bij Pizzeria Pibia.

Ciao!