DZC '68NieuwsOverige nieuwsMulder-Hop Schilders Bronzen Balsponsor DZC'68

Mulder-Hop Schilders Bronzen Balsponsor DZC'68

Mulder-Hop Schilders uit Doetinchem heeft een driejarig sponsorcontract met DZC'68 afgesloten. De oud hoofdsponsor heeft zich als Bronzen Balsponsor opnieuw aan onze club verbonden. Wij zijn uiteraard erg verheugd met deze hernieuwde samenwerking!

Mulder-Hop Schilders

Van oorsprong was het bedrijf onderdeel van ‘Mulder Schilders’ uit Almelo. In 1985 heeft dit bedrijf ‘Schildersbedrijf Koopman’ (met vestigingsplaats Doetinchem) overgenomen. Vanaf 1995 heeft het bedrijf een nieuwe eigenaar gekregen en is het Mulder schilders Gelderland B.V. gaan heten. In 2003 is ‘Hop Schilders B.V.’ uit Arnhem aan het bedrijf toegevoegd waardoor het bedrijf ‘Mulder-Hop Schilders’ ontstond. Gedurende de afgelopen jaren is Mulder-Hop Schilders uitgegroeid tot een bedrijf met circa 30 VCA gecertificeerde vaklieden die thuis zijn in vastgoed onderhoud. Het management kent een vlakke structuur met korte communicatielijnen  waardoor een flexibele en slagvaardige organisatie ontstaat.

Totaal onderhoud
De vakmensen van Mulder Hop zorgen voor vakkundige onderhoudswerkzaamheden aan de buitenkant van uw vastgoed. Zij werken met de beste producten en materialen. Ons doel is de levensduur van uw vastgoed te verlengen met behulp van kwalitatief hoogwaardig schilder- en onderhoudswerk.

Renovatie
Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of een renovatie die wat ingrijpender is: zij zorgen als partner dat uw vastgoed weer jaren tegen invloeden van buitenaf gewapend is. Soms volstaat het invoegen van nieuwe delen, maar waar nodig worden oude delen compleet vervangen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

- Herstel van houtrot
- Nazien van omtrekspeling bij ramen en deuren
- Hang- en sluitwerk herstellen
- Hang- en sluitwerk plaatsen volgens Politie Keurmerk
- Nieuwe ramen, deuren en kozijnen plaatsen
- Herstel van voegwerk
- Onderhoud van monumentale panden

Verbouwingen
Mulder Hop Schilders voorziet u in alles op het gebied van verbouwingen aan uw (bedrijfs)pand. Net zoals bij elke dienst of service die zij verlenen staat ook kwaliteit en vakmanschap centraal.

Verzekeringswerk
Zij nemen alle soorten schades op die zijn ontstaan aan uw nieuwbouwpand of uw bestaande pand en beschikken over de mogelijkheden om deze schades te herstellen in overleg met uw verzekeraar.