DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpaar ook mee met DZC! Inschrijving verlengd tot 30 april 2017

Spaar ook mee met DZC! Inschrijving verlengd tot 30 april 2017

De nieuwbouw is inmiddels in volle gang en de tussenstand van de obligatielening is inmiddels al ruim € 25.000. Daarom hebben wij de inschrijftermijn van de obligatielening verlengd tot 30 april 2017!
Wil jij een mooie rente op je spaargeld én ook nog eens bijdragen aan onze nieuwe accommodatie? Doe dan mee aan de DZC'68 Obligatielening! Een obligatielening komt op het volgende neer: Je leent geld uit aan DZC, ontvangt elk jaar een mooie rente als vergoeding en krijgt je inleg terug aan het einde van de looptijd.

Het idee erachter is: als we allemaal een deel van ons spaargeld inzetten voor de obligatielening, hebben we minder geld van de bank nodig!

Je kan deelnemen met 1 obligatie van € 1.000, waar je 1,6% rente op krijgt. Dat is 3x zoveel als bij de bank! Het is ook mogelijk om een deel te nemen met een halve obligatie van € 500, waar je 0,8% rente op krijgt. Meedoen met een veelvoud van € 1.000 is natuurlijk ook mogelijk!

Vanaf 2021 beginnen we jaarlijks met het terugbetalen van het geleende geld, of eerder als de spaarpot van DZC het toelaat. Je leent het bedrag maximaal 20 jaar aan DZC. Je krijgt dus sowieso je ingelegde geld terug.

Het is ook mogelijk om het uiteindelijke bedrag te schenken aan DZC, wat een belastingbesparing tot 52% kan opleveren!

Kortom: Spaar ook mee met DZC en profiteer van een mooie rente op je spaargeld!