DZC '68NieuwsOverige nieuwsSABA nieuwe bordsponsor DZC'68

SABA nieuwe bordsponsor DZC'68

SABA uit Dinxperlo is bordsponsor geworden bij DZC'68. De sterke speler op het gebied van kitten en lijmen heeft zich voor drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij heten SABA van harte welkom!

SABA

SABA is een sterke speler in kitten en de absolute nr. 1 in de wereld van specifieke lijmen. Vanuit Dinxperlo worden de lijmen en kitten ontwikkeld, geproduceerd én verkocht. Een mega ambitieuze multinational dus, maar tegelijkertijd een warm, Achterhoeks familiebedrijf.

In ruim 86 jaar is SABA uitgegroeid tot een wereldspeler in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. Dankzij hun focus op een select aantal branches kunnen zij een ongeëvenaarde meerwaarde bieden. Met innovatieve producten. Maar vooral als kennispartner die het proces en de projecten van klanten naar een hoger niveau helpt.

Dankzij deze gerichte strategie zijn zij de nummer-1 in lijmen voor schuimverbindingen en chemisch resistente afdichtingen. In Europa ontwikkelen zij zich ook tot topleverancier van hoogwaardige lijmen en kitten voor de transportindustrie.

SABA LEGT DE LAT HOOG
Partnership met de klant is niet zomaar een missie. Zij investeren hierin doorlopend. Zo helpen ze met hun kennis van verlijmen en afdichten de processen en projecten van relaties naar een steeds hoger plan. Met als doel een beter en duurzamer resultaat, lagere totale kosten en een positieve bijdrage voor mens en milieu. Partnership dus waar zij samen én de wereld beter van worden.

WERKEN BIJ SABA? Kijk dan eens bij de vacatures op hun website.