DZC '68NieuwsOverige nieuwsGO-tickets en NowOnline aan hoofdveld DZC'68

GO-tickets en NowOnline aan hoofdveld DZC'68

GO-tickets en NowOnline zijn bordsponsor geworden bij DZC'68. Deze mooie Doetinchemse bedrijven zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan van drie jaar. Wij heten GO-tickets en NowOnline van harte welkom!

GO-tickets

Met GO-tickets kun je eenvoudig en professioneel je eigen ticketshop opzetten voor jouw evenement. Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert, het online ticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen gebruikt worden.
 
Ontstaan
GO-tickets is ooit ontstaan uit een passie voor ontwikkelen van applicaties. NowOnline ontwikkelt al jarenlang applicaties, waarvan een aantal succesvolle. Zes jaar geleden kwamen zij op het idee om de verkoop van kaarten voor events te digitaliseren. Zo is de eerste aanzet tot GO-tickets geboren. Op 1 november 2011 was het zover, de eerste versie van GO-tickets werd gelanceerd. Destijds was Club 22-24 in Doetinchem de ‘launching customer’. Inmiddels verkopen zij al vijf jaar succesvol hun tickets via GO-tickets.

In de jaren erna is continue doorontwikkeld en is de passie om online tickets te kunnen verkopen voor klanten verder uitgegroeid. Op 1 januari 2015 is GO-tickets zelfstandig geworden en onder vleugels van NowOnline vandaan gegaan. Inmiddels bedient GO-tickets ruim 700 klanten door heel Nederland, die met succes tickets online verkopen.

Concept
Je regelt je eigen kaartverkoop vanuit het overzichtelijke en gebruikersvriendelijke systeem van GO-tickets. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop! Bied tickets aan op je eigen website en via social media of verspreid een unieke link bij partners en/of sponsoren.

Het systeem is 100% gratis voor gebruik. Zij rekenen slechts €1,- aan servicekosten per verkocht ticket. Bij hen geniet je van vele voordelen. De unieke QR-codes in combinatie met handscanners voorkomt fraude en versnelt de doorloop aan de deur. Daarnaast kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Uitstekend voor early-bird acties en stimulans van de verkoop.

Het ticketsysteem kan gebruikt worden voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik. Betalen met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Geen probleem! Jouw bezoekers betalen veilig via hun eigen bank. Tot slot staat het GO-tickets team 24/7 klaar voor persoonlijke service. GO-tickets bespaart kosten, vereenvoudigt de verkoop en verhoogt het bereik.

NowOnline, killing it for 15 years!

"Het internet is hun vakgebied. Al meer dan 15 jaar zet NowOnline zich in voor mooie, doelgerichte websites en krachtige applicaties die verwachtingen overtreffen en succesvol zijn op het behalen van online resultaat. NowOnline wil hun klanten helpen om optimaal te profiteren van dat wat het internet te bieden heeft!

NowOnline Media B.V.
Doetinchemseweg 55
7007 CB Doetinchem
Tel: 0314-235 007
E-mail:hallo@nowonline.nl