DZC '68NieuwsOverige nieuwsMevaro Personeel BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

Mevaro Personeel BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

Afgelopen week heeft Mevaro Personeel BV het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De aankomende drie jaar zal het reclamebord van Mevaro Personeel BV nog steeds te bewonderen zijn aan ons hoofdveld. Wij danken Mevaro Personeel BV voor het vertrouwen in onze club!

Mevaro Personeel BV

Mevaro is een betrokken en persoonlijke intermediair voor het bemiddelen van personeel in de technische sector. Met meer dan 10 jaar werkervaring in de uitzendbranche en een no-nonsense instelling kan Mevaro Personeel werkgevers en werknemers verbinden middels een transparante en efficiënte manier.

Mevaro is:
Menselijk, Enthousiast, Verbinden, Anticiperen, Rationeel en Ondernemend.

Menselijk √ Staat voor betrokken en persoonlijk voor zowel werkgever als werknemer!
Enthousiast √ Staat voor enthousiast werken!
Verbinden √ Kennis en samenwerking verbindt werkgever en werknemer!
Anticiperen √ Beweegt mee met een veranderende arbeidsmarkt!
Rationeel √ Staat voor meedenkend!
Ondernemend √ Staat voor efficiëntie!

Visie
Mevaro Personeel kijkt naar interesses, kwaliteiten en kennis van haar medewerkers. Zij streven naar een langdurige samenwerking met een gemotiveerd team, bij diverse opdrachtgevers in Gelderland. Hun ambitie met betrekking tot opdrachtgevers is om een gedegen “partner” te zijn voor al uw personeelsvraagstukken en de beste werknemers te bemiddelen voor tijdelijke als vaste functies. Kortom; “Mevaro speelt in op de behoefte van opdrachtgevers met gekwalificeerd en enthousiast personeel!”

Zij gaan waar ze voor staan!