DZC '68NieuwsOverige nieuwsVan Costa Brava naar Costa Doetinchem.

Van Costa Brava naar Costa Doetinchem.

Dat waren me de weekjes wel! Zoal ik u vorige week meldde was ik de afgelopen twee weken in Spanje om de banden aan te trekken met oa FC Barcelona en het profvoetbal in het algemeen. En ik kan u vertellen dat het een succesvol is verlopen. We hebben meerdere internationale sterren kunnen vastleggen. In eerste instantie zullen ze op proef komen om te kijken of ze het niveau van onze Champions League aankunnen. Als u morgen naar onze befaamde training komt kijken zult u spelers met een shirtje van bijvoorbeeld Italië, Brazilië,  Spanje, FC Barcelona en Manchester United zien rondlopen.
 Een unieke combinatie van talenten!  Terwijl ik me in het zweet werkte in Spanje, ging het voetbal in Doetinchem gewoon door want ook deze week was de voltallige interim-staf weer paraat om onze mannen weer te laten excelleren op de velden van DZC’68. Fantastisch om te merken zoveel mensen zich verantwoordelijk willen maken voor de kids.                                           

En hoewel het er even op leek dat onze toptrainer Paul zou vertrekken (was er niet een trainer ontslagen bij Feijenoord?? Rutte ofzo??) ben ik er toch trots op dat we er in geslaagd zijn deze fantastische trainer voor het komende seizoen opnieuw te contracteren! En dat is goed nieuws. Wij bij de Champions League houden van stabiliteit en continuïteit en dat gewissel van trainers vinden wij contraproductief. Je ziet het ook terug in het spel van de Pro Data Champions League. Daar waar profclubs uit de Eredivisie gedurende een seizoen vaak wisselend presteren, laten wij stabiel spel zien en een constante groei. Daarbij is er veel aandacht voor de Total Person Principle dat Louis van Gaal bij ons heeft opgepikt en zelf ook steeds meer toepast bij zijn trainingen bij Manchester United.

Maar goed, genoeg even over alle nieuwe voetbalontwikkelingen. Want weer hadden we spelers van de week! Allereerst troffen we Fabian. Fabian is nog maar pas bij de Champions League maar hij speelt alsof hij zijn hele leven niets anders heeft gedaan. De favoriete club van Fabian is PSV. Nou, dan heeft hij een topseizoen want voor wie het nog niet wist; PSV is dit seizoen kampioen geworden! Toch speelde Fabian deze week niet voor PSV maar voor Barcelona. Ach, kleinigheidje hou je, natuurlijk wil hij als rechtgeaarde PSV-er Barcelona best een keertje uit de brand helpen. No problem! Zijn favoriete speler….nee niet Suarez, ook niet Neymar, ZEKER INIESTA NIET want die heeft de enige goal in de WK-finale tegen Nederland gemaakt en die was ook nog een buitenspel dus nee, NIET Iniesta maar….tataratataaaaa….. de enige echte ARJEN ROBBEN!! Die is dan weer van Bayern Munchen. Zo ziet u maar weer; wij van de Champions League denken GROOTS en over alle grenzen heen!    Fabian wordt later voetballer of basketballer..of….hm…allebei kan ook! Vind ik geweldig Fabian, je moet je kansen spreiden tenslotte! Zijn lievelingseten is….friet met ketchup en een frikadel!  Nou na al dat voetballen en basketballen kan dat ook prima!

En dan Mathijs. Ook Mathijs is nog niet zo heel lang bij de Champions League maar daar merk je helemaal niets van. Hij heeft zich in korte tijd al onmisbaar gemaakt. En dan ben je terecht speler van de week. Mathijs is voor Real Madrid! Los Galacticos! Zijn favoriete speler is zekersteweten..hoe kan het ook anders…Cristiano Ronaldo! Geweldig! Ik denk dat Cristiano Ronaldo er voor verantwoordelijk is  dat voetbal niet langer alleen een mannensport is, maar dat ook steeds meer vrouwen voetbal gaan kijkenJ en dat is natuurlijk een goede zaak. Mathijs vindt hem gewoon een geweldige voetballer en wil graag in zijn voetsporen treden want hij wil voetballer worden. Zoals u kunt zien op de foto heeft Mathijs het tenue al aan dus het is nog maar een heel klein stapje van onze Champions League naar Real Madrid! Hij heeft er nog even over gedacht om zijn moeder op te volgen bij de Gemeente maar daar ziet hij toch maar van af. Die ambtenaren moeten veeeeeel te hard werken. Het lievelingseten van Mathijs is PIZZA… en dan lekker die van de supermarkt!

Nu ZIE ik u denken…..hoe kan ze dit toch allemaal weten???? Ze zat toch in Spanje??? Jaja, hoe zit dat nou toch?! Tja, ik zal het u verklappen. Als je coördinator bij de Champions League bent, hoor je heel veel beroepen de revue passeren en toevallig had ik dit seizoen twee spelers die later SPION wilden worden, namelijk Derk en Tom. Zij hebben mij uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat. Dus naast dat ik heel erg goed ben in DELEGEREN zoals ik u vorige keer vertelde ben ik nu ook nog eens heel erg goed in SPIONEREN…..hoe ik dat precies heb gedaan?? Hm….dat verklap ik niet…dat is geheim….

Tot de volgende keer! Annabel