DZC '68NieuwsOverige nieuwsBroeken Binkie met boarding aan hoofdveld DZC'68

Broeken Binkie met boarding aan hoofdveld DZC'68

Hebben jullie het al gezien? De prachtige zes meter boarding aan ons hoofdveld van Broeken Binkie uit Doetinchem! De spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek heeft zich voor drie jaar, als bordsponsor, verbonden aan DZC'68. Wij heten Broeken Binkie van harte welkom bij onze vereniging.

Broeken Binkie, de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek!

Broeken Binkie is een ouderwets famillie bedrijf waar je nog terecht kunt voor een leuk gesprek of een goed zittende spijkerbroek. Want een mooie spijkerbroek is prachtig maar een goed zittende spijkerbroek draag je je helen leven met plezier.
 
Broeken Binkie een echt famillie bedrijf
Bij Broeken Binkie houden ze van spijkerbroeken. Daarom hebben zij in 1986 Broeken Binkie in Zutphen opgericht. Hier verkochten ze betaalbare spijkerbroeken voor dames en heren. Hun duurste spijkerbroek was destijds fl.49,90. Vandaar de keuze uit verschillende jeansmerken: New Star Jeans, Brams Paris, Red Button Jeans, Cars Jeans, Cup of Joe Jeans. Toen de € zijn intrede deed, veranderde er wel wat met de prijzen.

Spijkerbroeken zijn wel een stuk duurder geworden
Nu is hun duurste spijkerbroek €69,90. Maar de jeansmerken zijn in al die tijd hetzelfde gebleven. Zij houden van spijkerbroeken, daarom is hun prijs- kwaliteit garantie in de loop der jaren ook hetzelfde gebleven. Bij Broeken Binkie hebben ze honderden modellen broeken voor zowel dames als heren. In 1996 zijn ze verhuisd naar Doetinchem. Hier vind je 500 vierkante meter boordevol vele merken spijkerbroeken in verschillende lengtematen 30-32-34-36-38.  In de winkel in Doetinchem verkopen ze onder andere New Star jeans, Cars Jeans, Brams Paris en Red Button Jeans. Behalve spijkerbroeken, hebben ze ook professionele werkbroeken voor mannen en vrouwen.

Broeken Binkie al meer dan 35 jaar passie voor spijkerbroeken
Bij Broeken Binkie geloven ze in betaalbare kwalitatieve spijkerbroeken en werken daarom alleen met betaalbare & betrouwbare jeansmerken. Fijn zittende spijkerbroeken beginnen bij hun pasvorm.
Broeken Binkie voelt zich verantwoordelijk voor het winkelplezier van hun klanten, want zonder hen zouden ze niet al meer dan 35 jaar bestaan. Daarom zijn zij ook continu bezig om de winkel zo gezellig mogelijk te maken. Ga eens kijken in hun winkel, de koffie wordt vers gezet!

Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005 AD Doetinchem
[T] 0314-341888
[W] www.broekenbinkie.com
[
E] info@broekenbinkie.com