DZC '68NieuwsOverige nieuwsCP Grafimedia Groep verlengt sponsorcontract met DZC'68

CP Grafimedia Groep verlengt sponsorcontract met DZC'68

De CP Grafimedia Groep gaat verder als sponsor van DZC'68. CP Grafimedia zal nog drie jaar aan onze vereniging verbonden zijn. Rene Collignon heeft met deze overeenkomst ook voor drie jaar zijn contract met Support68 verlengd. "Keep up the good work Rene!" ;-)

CP Grafimedia Groep

Frans Bolder begon in 1994 met een copyprinter en later met kleine kopieermachines Copypoint aan de Smallestraat in Nieuw-Dijk. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar een veel groter pand aan de Lichtenhorststraat 35 en is de bedrijfsnaam veranderd naar CP Grafimedia Groep. Begin 2017 werd CP Grafimedia Winterswijk geopend en in augustus 2017 is de hoofdvestiging wederom door ruimte gebrek verhuisd naar de Pittelderstaat 8 in Didam. Daarmee zijn zij momenteel uitgegroeid tot de grootste full-service drukkerij in de regio.

DE DRUKKERIJ IN DIDAM
CP Grafimedia heeft de flexibiliteit voor grote en kleine projecten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is. Niet voor niets verzorgen zij voor veel klanten het totale zakelijke drukwerkpakket. Zij kunnen dan ook de voorgeschreven huisstijl nauwlettend bewaken. Uniformiteit in alle interne en externe zakelijke communicatie. Online drukbestanden kunnen zij dezelfde dag nog verwerken.

De kracht is het totaalconcept! Zij zetten uw ideeën om in communicatie-uitingen voor uw dagelijkse bedrijfsvoering of beurzen en evenementen. Zij zorgen voor de vormgeving en drukken digitaal en offset. Op hun textielafdeling kunnen zij uw bedrijfslogo of boodschap op promowear en werkkleding drukken of borduren.