DZC '68NieuwsOverige nieuwsPlanning fotosessies voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Planning fotosessies voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Zoals gisteren reeds bekend is gemaakt gaat DZC'68 in samenwerking met AH Zonnenberg een voetbalplaatjesactie organiseren. Aankomende woensdag (21 februari) zullen de eerste foto's worden genomen. Met dit bericht willen wij de deelnemende teams vast informeren over de planning en voorwaarden. 

Planning fotosessie voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

In onderstaande pdf kun jij zien op welk moment jouw team aan de beurt is om op de foto te worden gezet.

Voor de Champions League en de teams die op woensdag techniektraining hebben zal de fotosessie een onderdeel zijn van het circuit. DZC'68 zal er voor zorgen dat er een aantal shirt klaarliggen om te gebruiken.

Voor de meeste overige teams zullen de fotosessies plaatvinden bij een thuiswedstrijd op een zaterdag. Je kunt dan alvast in jouw eigen tenue klaarstaan om op de foto te worden gezet (Zorg er voor dat je minimaal 5 minuten van te voren met het hele team in tenue klaarstaat).

Een aantal teams zal tijdens een trainingsavond op de foto worden gezet. Dit kan betekenen dat een gedeelte van de training moet worden gebruikt om de foto's te laten maken. Dit vinden ook wij erg vervelend maar anders past het allemaal niet in de strakke planning. Wij rekenen op jullie begrip in deze (Zorg ook hier dat je minimaal 5 minuten van te voren met het hele team in shirt klaarstaat).

Waar?
Op de woensdagen en donderdag in de Delade Business Lounge
Op de zaterdagen in de kantine van DZC'68

AVG: toestemming voor deelname is vereist!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).


Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar:  TOESTEMMING AVG en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je schriftelijk toestemming geven, vul dan gegevens in, in onderstaande pdf en lever deze in bij jouw trainer of leider. Je kunt het ondertekende formulier ook inleveren tijdens de fotosessie.

Uiterlijk voor 11 maart 2024 moet de toestemming zijn ingediend. Anders worden de plaatjes niet gedrukt!

Voor eventuele vragen kun je een mail sturen naar Support68@dzc68.nl