DZC '68NieuwsOverige nieuwsTe Pas VDK Vastgoed en Casa VDK schenken winterjassen aan DZC'68

Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK schenken winterjassen aan DZC'68

Jorrit Te Pas van Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK heeft een aantal  winterjassen geschonken aan jeugdtrainers van DZC'68. Wij danken Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK voor deze heerlijke warme geste!

Casa VDK

Casa VDK staat in het betoverende Los Alcázares, gelegen in de zonovergoten regio Murcia. Deze zorgvuldig ontworpen 8 persoons villa, met een privézwembad en moderne voorzieningen, belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Los Alcázares lig in de Costa del Sol, waar je van maar liefst 330 zonnige dagen per jaar kunt genieten, met zelfs in de wintermaanden een temperatuur van 20 graden.  Maar dat is nog niet alles. De woning bevindt zich midden in het dorp zelf, niet op een afgelegen compound of vakantiepark. Op slechts 200 meter afstand wacht de Middellandse Zee met haar uitnodigende strand. 

Deze prachtige omgeving heeft voor ieder wat wils. Los Alcazares is een levendig dorp, waar zelfs in de wintermaanden volop te beleven valt dankzij talloze restaurants, bars en andere gezellige plekken.

Bij Casa VDK staan ze klaar om jouw droomvakantie in Los Alcazares werkelijkheid te laten worden. Bekijk hun foto’s en ontdek de comfort en luxe die je te wachten staan. Welkom in jouw stukje paradijs in Spanje!

Heb je een vraag of wil je meer informatie over casa VDK? Neem gerust contact met hen op!
Contact Casa VDK 

Te Pas VDK Vastgoed

Bij Te Pas VDK Vastgoed kopen en ontwikkelen ze vastgoed uitsluitend voor verhuur. Vertel hun uw wensen en zij realiseren ze. Te Pas VDK Vastgoed wil graag investeren in een langdurige relatie met u als huurder.

Hun uitgangspunt is om u als huurder te ontzorgen zodat u zich puur kunt richten op uw onderneming. Wilt u extra aanpassingen aan uw pand? Zij kunnen dat voor hun huurders verzorgen en verrekenen in de huur , zodat het u als ondernemer geen liquiditeit kost.

Voorbeelden;
Airco, Meubilair, aanpassingen aan hal en/of kantoorruimte, extra kantoren, toilet, vloer, koffiezetmachine, computer, krachtstroom

Vraag het hen en zij maken samen met u een passend voorstel!

Te Pas VDK Vastgoed B.V.
Varsseveldseweg 226
7003 AE Doetinchem
[T] 06-55717698
[E] jtepas@tepasvdk.nl of mhooijmaaijer@tepasvdk.nl