DZC '68NieuwsOverige nieuwsStucadoorsbedrijf Caspers verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Stucadoorsbedrijf Caspers verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Stucadoorsbedrijf Caspers heeft het contract met DZC'68 als zijnde bordsponsor verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord van Stucadoorsbedrijf Caspers aan ons hoofdveld te bewonderen zijn. Vincent ontzettend bedankt!

Stucadoorsbedrijf Caspers

Vincent Caspers de vakman achter het bedrijf
In 2005 begon hij aan de vierjarige vakopleiding tot stucadoor. De opleiding heeft hij met ontzettend veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een erkend stucadoorsbedrijf heeft hij in 2011 de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. Sinds dat jaar werkt hij als zelfstandig gediplomeerd stucadoor.

Werkgebied
Hoewel Doetinchem het centrale middelpunt is van Vincents leven, strekt zijn werkgebied verder dan zijn woonplaats. De gehele Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen zijn voor stucadoorsbedrijf Caspers makkelijk te bereizen met zijn klusbus.
Voor speciale klussen als betonlook stucwerk, Italiaans stucwerk en lijstenwerk & ornamenten is Vincent bereid heel Nederland door te reizen. Niet iedere stucadoor is gespecialiseerd in deze technieken. Omdat Vincent dat wel is, reist hij daar graag wat verder voor.

Kwalitatief hoogwaardige materialen
Goed stucwerk valt of staat met de keuze van materialen. Een stucadoor is voor zijn materialen afhankelijk van leveranciers. Maar een leverancier doet meer dan alleen materialen leveren. Regelmatig volgt Vincent workshops bij leveranciers om met specifieke producten en materialen te leren werken. Stucadoorsbedrijf Caspers heeft daarom een bewuste keuze gemaakt in leveranciers en daar zult u als klant de vruchten van plukken. Vincent werkt enkel met gerenommeerde, kwalitatief hoogwaardige, materialen en heeft de juiste vakbekwaamheid in huis om iedere klus te klaren.

NOA Garantiefonds
Bovendien is stucadoorsbedrijf Caspers aangesloten bij het NOA Garantiefonds. Dit betekent dat u verzekerd bent van echt vakwerk. Tevens geeft het u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf. Voor meer informatie over het NOA Garantiefonds kunt u terecht op hun website.

Wilt u weten wat stucadoorsbedrijf Caspers voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Vincent Caspers via deze LINK.

Stucadoorsbedrijf Caspers
Burgemeester van nispenstraat 14-B04
7001 BS Doetinchem
[E] info@stucadoorsbedrijfcaspers.nl
[T] 06 147 305 68