DZC '68NieuwsOverige nieuwsVideoverslag DZC'68 E2 tegen Silvolde E1

Videoverslag DZC'68 E2 tegen Silvolde E1

Afgelopen zaterdag heeft de E2 weer een overtuigende overwinning geboekt op de E1 van Silvolde, middenmoter in de poule. Op sportpark Zuid werd het maar liefst 7-2.
 Na het 5-2 verlies vorige week tegen concurrent Varsseveld E1 was de 1e plaats niet meer haalbaar. Jammer, want met een fitte selectie had dit misschien nog gekund. Maar de hoge klassering van de E2 in de 1e klasse is al een mooie prestatie!

In de eerste helft kwam de E2 via mooie combinaties, een corner en ook enkele afstandsschoten op een 4-0 voorsprong. Net voor rust wist Silvolde echter wat terug te doen en scoorde het 2 goede goals. De ruststand was 4-2. Na de rust zette de E2 het goede spel voort, wat resulteerde in een 7-2 eindstand. Na afloop werd uiteraard het meer dan enthousiaste publiek bedankt! Aankomende zaterdag speelt de E2 de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen Witkampers E1. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Nu eerst een week de tijd om de klei uit de kleren te wassen :-)