DZC '68NieuwsOverige nieuwsVrouwen 2 on tour naar SKV VR2

Vrouwen 2 on tour naar SKV VR2

Zaterdag 28 oktober 2017, de dag waarop het nu al legendarische Oktoberfest gevierd wordt bij DZC’68. Leuk dat ze daar bij SKV ook van wisten gelet op de toepasselijke dug outs langs het veld J, waarop de wedstrijd tegen de Duimelotjes van SKV in Wageningen werd gespeeld.
Het veld was van een niet al te beste kwaliteit en lag bovendien vol met wit zand.

Het eerste kwartier was absoluut voor DZC’68. De wedstrijd speelde zich af op de helft van de tegenstander en er werd – ein de lijk - goed gecommuniceerd. En met resultaat, in de 7e minuut maakte Manou het 1e doelpunt voor DZC’68. De tegenstander voerde de druk op en kwam regelmatig op onze helft. Daar werd niet voldoende op geanticipeerd en dus liepen we in de 30ste minuut tegen de 1-1 aan. Positief was dat er aan onze zijde veel kansen werden gecreëerd, die steevast nét naast/over het doel van de tegenstander eindigden en een enkele keer in de handen van de keepster. Ook onze Julia wist enkele kansen van SKV te keren en dus werd de kleedkamer opgezocht met een gelijkstand in het schrift.

In de rust werd aan de zijde van DZC’68 een wissel doorgevoerd. Ook SKV bracht enkele wissels in het spel. De wedstrijd verliep gelijkwaardig in de 2e helft. Bij vlagen liet ons team de combinaties zien, waar we vorig seizoen om bekend stonden maar het lukte beide teams maar niet om het 2e doelpunt te scoren. Tot 14.05 uur toen Susanne de 1-2 binnentikte met links na een pass op maat. Toen kreeg DZC’68 de smaak te pakken en scoorde Karlijn na weer een pass op maat een eredivisiewaardig doelpunt bovenin de verre hoek: 1-3. En binnen 5 minuten volgde ook nog de 1-4 van de voet van Karlijn.

DZC’68 mocht maar kort genieten van die voorsprong want binnen 5 minuten scoorde SKV de 2-4, gevolgd door een bijzonder ongelukkige 3-4.

Dat was ook de eindstand van vandaag. DZC’68 VR2 heeft opnieuw 3 punten in de 4e klasse in the pocket !!

Op 4 november 2017 om 14.30 uur ontvangen we Sparta Nijkerk VR2 op de fonkelnieuwe locatie van DZC’68.