DZC '68NieuwsOverige nieuwsVoetbalplaatjesactie AH Zonnenberg officieel van start

Voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg officieel van start

Donderdag 17 april  kwam Guido Zonnenberg langs bij DZC'68 om de voetbalplaatjesboeken te overhandigen en hiermee het startschot te geven voor deze superleuke spaaractie! Vanaf vandaag ontvang je bij een besteding van minimaal €15  bij AH Zonnenberg op Overstegen een pakje voetbalplaatjes met de sterren van DZC'68. Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier met sparen!

Voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg en DZC'68

Hoe kom ik aan mijn persoonlijke voetbalplaatjesalbum?
Persoonlijk? Ja, je leest het goed. Iedereen van wie de foto in het album staat krijgt een album met daarop zijn eigen foto! Hoe cool is dat?

Vanaf vandaag kunnen de trainers en/of leiders, per team, de albums ophalen via de leeftijdscoördinatoren. Zij hebben hierover een bericht ontvangen. Mocht je na zaterdag nog geen album hebben ontvangen trek dan even aan de bel bij jouw trainer/leider of stuur een mail naar support68@dzc68.nl

Merchandise met jouw foto!

Op de eerste pagina van het album staan een paar leuke items die je, tot en met 19 mei 2024, kunt bestellen met jouw voetbalplaatje. Gebruik de persoonlijke code op jouw album en ga naar myclubstars.store

Scoor naast voetbalplaatjes ook voor DZC'68 en jouw contributie!

Spaar met het boodschappen doen bij AH Zonnenberg niet alleen voor de voetbalplaatjes maar ook voor jouw contributie en DZC'68.
Download hiervoor de scoor voor je clubkaart! (Tevens ledenpas)

Heb je vragen over de scoor voor je clubkaart of lukt het downloaden niet neem dan contact op met support68