DZC '68NieuwsOverige nieuwsKenty. gaat voor brons bij DZC'68

Kenty. gaat voor brons bij DZC'68

DZC'68 is trots te melden dat Kenty. een samenwerking is aangegaan met onze club. De financiële dienstverlener uit Doetinchem, die is ontstaan uit FAD en De Veldhoen, zal de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan DZC'68 verbonden zijn.

Kenty.

Van dichtbij meebouwen aan jouw toekomst
Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid en vertrouwen. Zo simpel ziet Kenty. het. Daarom is hun belangrijkste doel om samen met jou een stevig fundament neer te leggen. Daarvoor brengen ze uiteraard een hele hoop kennis en ervaring mee. Maar wat ze nog veel belangrijker vinden, is een goede relatie. Als je elkaar goed kent, kun je elkaar vertrouwen en op elkaar bouwen. Die meerwaarde is onbetaalbaar.

De kracht van een goede relatie
Bij Kenty. heeft iedereen de vrijheid om zijn werk zelfstandig in te richten. Dat moet ook wel als je aan een goede relatie wilt werken. Want iedereen is anders en bouwen aan een langetermijnrelatie is mensenwerk.

En als die relatie staat als een huis, dan gebeuren er mooie dingen. Dan krijg je echt advies op maat, dan schakel je direct en dan ontstaat echt meerwaarde. Zo zijn ze graag het financiële verlengstuk voor jouw organisatie dat zorgt voor rust en stabiliteit.

Ontstaansgeschiedenis
Kenty is opgericht in 2021. Maar toch lopen ze al een tijdje mee. Het bedrijf is namelijk een samenvoeging van FAD en De Veldhoen; twee administratiekantoren met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van accountancy, administratie en fiscale uitdagingen.

Ze zijn samengegaan omdat ze hun kennis willen verbreden en omdat ze op een vergelijkbare manier in de wedstrijd staan. Dat werkt lekker samen. Zo bedienen ze veel klanten in de regio Achterhoek, Liemers en Oost-Betuwe.

Samen vooruit
Als je op elkaar bent ingespeeld, dan bereik je meer. Zij gaan voor een pragmatische en slimme samenwerking, waarin ze elkaar aanvullen, kennis uitwisselen en samen heldere doelen bepalen. Dan weten jullie allebei waar jullie het voor doen. Wel zo duidelijk. En het zorgt ervoor dat ze je echt optimaal kunnen ondersteunen. Want uiteindelijk hebben ze maar één doel: jouw organisatie vooruithelpen.

Kenty.
Koopmanslaan 27B
7005 BK Doetinchem
[T] 0314 341 198
[E] info@kenty.nl