DZC '68NieuwsOverige nieuwsEen stap vooruit!

Een stap vooruit!

Afgelopen week is een volgende stap aangekondigd in het heropeningsplan. Nog wel met de optie van de ‘pauzeknop’ op 17 mei. Als de cijfers het toelaten zal er (eindelijk) weer wat meer mogelijk zijn vanaf 19 mei.
Voor de voetballers vanaf 27 jaar geeft dit weer wat meer ruimte. De afgelopen tijd heeft de groep voetballers vanaf 27 jaar in kleine groepjes van maximaal 4 personen op het trainingsveld gestaan. Vanaf 19 mei is trainen in grotere groepen weer mogelijk, al zijn daar nog steeds voorwaarden aan verbonden. Zo mogen groepen uit maximaal 30 personen bestaan en moeten de voetballers nog steeds onderling 1,5 meter afstand bewaren.

Ook het terras van de kantine mag vanaf 19 mei weer open, tussen 06.00 en 20.00 uur. Hiervoor gelden dezelfde regels als op andere buitenterrassen, zoals maximaal vijftig personen en maximaal twee personen aan tafel op anderhalve meter afstand, (tenzij het om mensen uit hetzelfde huishouden gaat). Ook is het nodig dat de zitplaatsen vooraf gereserveerd worden. Publiek bij trainingen en onderlinge jeugdwedstrijden is nog niet toegestaan.

Met bestuur en managers zijn we in overleg hoe we de opening van het terras praktisch gaan organiseren, waarbij ook ‘handhaving van de regels' een belangrijk item is. Ook de aanvoerders van de senioreneftallen worden betrokken bij deze organisatie.

De afgelopen periode hebben een heel aantal vrijwilligers/leden te maken gehad met een coronabesmetting, persoonlijk of in hun naaste omgeving.

We wensen iedereen een goed herstel!!

Graag tot gauw bij DZC’68!!

Bestuur DZC'68