DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe Groenmakers op shirt vrouwen 2

De Groenmakers op shirt vrouwen 2

De Groenmakers heeft zich voor de aankomende drie seizoen verbonden aan vrouwen 2. Dit is ook een bewuste keuze geweest van Jan van Ulst van de Groenmakers. Deze dames moeten er hard voor knokken om uiteindelijk ook in het 1e team terecht te komen. Dat past helemaal bij de bedrijfsfilosofie van de Groenmakers. Wij danken De Groenmakers en wensen Vrouwen 2  heel veel succes!

De Groenmakers

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Ze hebben goed opgeleide mensen, waarvan een deel enige afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Zij beschikken over een uitstekend geoutilleerd, uitgebreid en eigentijds machinepark. Vanuit Doetinchem verzorgen zij het park-, terrein- en grasonderhoud voor een breed scala aan klanten waaronder DZC’68.

Inzet op maat van mensen en machines
Zij beschikken over uitgebreide vakkennis en hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in de specifieke groenwerkzaamheden die zij uitvoeren voor hun klanten. Door hun uiterst efficiënte planning en op basis van hun uitgebreide machinepark kunnen zij flexibel inspelen op snel veranderende (weers)omstandigheden.

Zij stemmen de benodigde capaciteit en de inzet van precies de juiste machine(s) steeds zorgvuldig af op uw wensen en behoeften en op de omstandigheden op locatie. Zo is in alle opzichten het maatwerk mogelijk, waar u om vraagt. Ook financieel!

In hun eigen werkplaats zorgen gespecialiseerde medewerkers van De Groenmakers ervoor dat machines, apparatuur en gereedschappen in topconditie blijven. En op tijd klaar staan voor de volgende klus.

Maatschappelijk betrokken
De Groenmakers is bijzonder in de manier waarop zij haar werkzaamheden uitvoert. Maar ook als het gaat om de medewerkers.

Binnen hun bedrijf bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperkingen, maar vooral met hun mogelijkheden meer in hun mars hebben dan zij misschien zelf ooit gedacht hadden. En met het bedrijf bewijzen zij tegenover u, hun klant, dat hun MBO (= maatschappelijk bewust ondernemen) oriëntatie op geen enkele manier afbreuk doet aan de kwaliteit, de doelmatigheid en de effectiviteit van het werk dat ze uitvoeren.

Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de keuzes die zij op dit gebied heel bewust gemaakt hebben. Daarom geldt voor hun mensen, voor hen zelf als bedrijf en voor ú als opdrachtgever.

Kwaliteit, veiligheid en prestatie
Hun organisatie werkt met diverse kwaliteitssystemen, veiligheidsnormen en prestatieladders.