DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 MO17-1 - Eldenia MO17-1

DZC'68 MO17-1 - Eldenia MO17-1

Vandaag weer tegen Eldenia; een team dat we tot nu toe ieder jaar nog zijn tegengekomen. Een team dat ook behoorlijk versterkt is door een jongere garde die dit jaar is aangesloten bij de MO17-1 van Eldenia.
Voor ons was het vandaag weer belangrijk eerst elf speelsters te vinden.
Vandaag hadden we te maken met de herfstvakantie en nog steeds drie geblesseerden. We begonnen de wedstrijd dus met dertien speelsters.
Onze tegenstandster was zeker in het begin gretiger en zij wonnen hun duels wel.
Wij begonnen erg voorzichtig en afwachtend. Dit werd ook direct bestraft. De spits van Eldenia (die erg goed kon voetballen) kon twee keer gewoon doorlopen en vrij gemakkelijk scoren. Het derde doelpunt in de vorm van een penalty werd aan Eldenia geschonken. Daarmee hadden we ook meteen onze goede daad voor vandaag volbracht.

Met 0-3 de rust in.

Ondanks het feit dat we in de tweede helft nog eens vier doelpunten tegen kregen speelden we deze helft wel beter.
De eerste twee doelpunten die zij maakten waren gewoon goed uitgespeelde goals en de laatste twee goede adstandsschoten.
We mogen inmiddels wel stellen dat we te hoog zijn ingedeeld maar we doen wel ons stinkende best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit verdient RESPECT en we hopen dat we dit met z'n allen volhouden.

Oh ja, we eindigden de wedstrijd met elf speelsters. En dat was knap gezien de inspanningen die gedaan zijn.

Deze week weer lekker trainen, plezier hebben en weer iets beter worden en op nasr de volgende wedstrijd.