DZC '68NieuwsOverige nieuwsHoornstra Bouw en DZC'68 gaan voor groene samenwerking

Hoornstra Bouw en DZC'68 gaan voor groene samenwerking

Hoornstra Bouw is een nieuwe samenwerking aangegaan met DZC'68 en wordt 'Groene' partner. Met deze nieuwe overeenkomst kan de vereniging haar energie arme accommodatie (in 2017 gerealiseerd door Hoornstra Bouw) nog meer gaan verduurzamen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Hoornstra Bouw zich langer aan aan DZC'68 heeft verbonden. 

Hoornstra Bouw "vertrouwd gebouwd"

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en oorspronkelijk gevestigd te Doesburg. Naast deze vestiging is het bedrijf uitgebreid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle. Dit inmiddels gerenommeerd familiebedrijf is begonnen als een bescheiden aannemersbedrijf op het gebied van infrastructuur, Hoornstra Infrabouw. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Naast het aanleggen van infrastructuur voor de overheid is Hoornstra ook een veelgevraagde partij bij nieuwbouw, utiliteitsbouw-en verbouw, renovatie en onderhoud van bedrijfsmatige panden.

De platte organisatiestructuur met hele korte lijnen maakt Hoornstra tot een flexibel, innovatief bedrijf dat snel kan inspelen op vraag en op veranderingen. Hun opdrachtgevers waarderen hen om onze deskundigheid, prettige werkwijze en de geleverde kwaliteit.

Hoornstra Bouw is een dochteronderneming van Hoornstra Infrabouw. Het bedrijf beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hier worden in eigen beheer op zowel ambachtelijke wijze (restauratie werkzaamheden) als modern machinaal, houten bouwwerken uitgevoerd. Doordat dit onderdeel in eigen beheer is, kan er een nauwkeurige planning worden opgesteld en zijn zij niet afhankelijk van derden. Het vervaardigen van raamkozijnen, deuren, dakkapellen, trappen en prefab bouwdelen verhoogt de efficiency en snelheid op de bouwplaats.

Zij claimen voor onze opdrachtgevers een betrouwbare partner te zijn!

Hoornstra Bouw
Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg
[T] 0313-476100
[E] Info@hoornstra-bouw.nl