DZC '68NieuwsOverige nieuwsBijzonder tenue DZC'68 4

Bijzonder tenue DZC'68 4

DZC'68 4 is een geliefd team. Maar liefst 4 bedrijven (Zorggroep Achterhoek, CrossFit GO Personal, Attraverso Pizzeria-Gelarteria en Distillieerderij de Bronckhorst) prijken op rug, mouwen en broek van het tenue van deze matadoren. Bever & Tjibbe waren echter zeer kieskeurig over wie er op de borst moest komen dus...

Bever & Tjibbe (shirtsponsor)

Als geen enkel bedrijf, om diverse redenen, goed genoeg is om op de borst het shirt van DZC'68 4 te staan dan ga je er zelf maar op! (Dit is een korte samenvatting van een middag Zwarte Crossen zonder Zwarte Cross in corona tijd in een cafe in Lichtenvoorde)

Als de heren met hun voeten net zo rap en behendig waren als met hun mondje dan had hoofdtrainer Jos van der Veen niet om ze heen gekund...

EINDRESULTAAT: De tot nu toe meest bijzondere shirtssponsor van DZC'68!

Zorggroep Achterhoek (rugsponsor)

Zorggroep Achterhoek begeleidt mensen met complexe problematiek bij wonen, dagbesteding en sociale contacten naar een eigen plekje in de maatschappij.

Zorg kan anders, vinden ze bij Zorggroep Achterhoek. Persoonlijker, meer betrokken, op maat en efficiënter. Maar zorg moet vooral van goede kwaliteit zijn. Daarom doen zij het op hun eigen manier, met een degelijke basis en oog voor de toekomst. Dat betekent dat ze hun cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen laten wonen. In hun eigen omgeving en met alle zorg en hulp die zij nodig hebben.
Zorg waar je recht op hebt!

Bij hun draait alles om kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht, oftewel: zorg op maat. Zij geven de zorg en begeleiding die nodig zijn. Dit doen ze met een stevig team van professionals en vaste begeleiders, die 24 uur per dag klaarstaan.

Zorggroep Achterhoek
Hanzestraat 29
7006 RH Doetinchem
[T] 0314-362 990
[E] info@zgachterhoek.nl

CrossFit GO Personal (mouwsponsor)

CrossFit Go Personal s een persoonlijke gym met CrossFit als basis, centraal gelegen aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. Zij zijn ervan overtuigd dat afwisseling, het aanleren van nieuwe dingen, jezelf verbeteren en het vermijden van routine, zorgen voor (blijvend) plezier in het sporten.  

Tevens zijn ze een officiële CrossFit affiliate waar kwaliteit en een goede sfeer in de gym centraal staan. Zij bieden een zeer gevarieerd lesaanbod, alles onder begeleiding van de beste coaches van de regio!

Hun lesaanbod bestaat uit CrossFit, boksen, StrongFit, olympic weightlifting, gymnastics, poweryoga, running en vrij trainen. Ze hebben een trainingsruimte ingericht voor de WODs (Workout Of the Day) en andere groepstrainingen. Daarnaast bieden zij een compleet ingerichte 'Open gym' ruimte waarin je zelf kan trainen met functionele trainingsmaterialen maar ook op hun fitness apparatuur van Hammer Strength.

Uiteraard kan je na de training bij hen ook even onder de douche springen!

Iedereen kan sporten bij CrossFit Go Personal. Ongeacht je leeftijd, sportervaring of fysieke fitheid. Je stapt altijd in op je eigen niveau en ontwikkelt vanuit daar verder. Of je dit nu doet in groepslessen, individueel of onder begeleiding van een personal trainer.

CrossFit GO Personal
Varsseveldseweg 182 A
7003 AD Doetinchem
[T] 06-23852211
[E] info@crossfitgopersonal.nl

Distilleerderij de Bronckhorst (mouwsponsor)

Met liefde en toewijding
 
Bij Distilleerderij de Bronckhorst geloven ze in circulaire economie, eerlijke en ambachtelijke processen. En dát proeft u terug in hun huisgemaakte distillaten: whisky, brandy, jenever, gin, eau-de-vie, grappa…  Hun distillaten zitten vol liefde, toewijding en ingrediënten uit de Achterhoek. Ook duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel: zij werken met en voor de natuur. Bovendien distilleren ze in kleine hoeveelheden om zoveel mogelijk grip te houden op het productieproces. Hiermee geven ze ieder distillaat een eigen unieke geur, kleur en smaak.

Distilleerderij de Bronkhorst
Kroezekampweg 1A
7021HL Zelhem
[T] 06-13789268
[E] info@distilleerderijdebronckhorst.nl

Attraverso pizzeria -gelateria (broeksponsor)

GEEN DOORSNEE PIZZA'S
Maar ‘echte Napolitaanse’ uit een houtoven!

Op 28 mei 2017 opende ATTRAVERSO tegenover eetcafé De Groes in een voormalig bankgebouw haar deuren. De naam  “Attraverso” geeft dit eigenlijk al aan. Namelijk: een pizzeria en gelateria aan de overkant. Geen doorsnee pizza’s, maar  ‘echte Napolitaanse’ uit een houtoven.

Met een pizzabakker uit Sardinië, ijs gemaakt door Menodiciotto en Poretti bier wordt er alleen Italiaanse topkwaliteit op tafel gezet.

Attraverso heeft haar deuren dagelijks openen (m.u.v. maandag) vanaf 16.30 uur om de heerlijke Napolitaanse pizza’s, ijs van Menodiciotto en diverse voor,- en pastagerechten te nuttigen.

Attraverso Pizzeria Gelateria
Doetinchemseweg 2
7021 BS Zelhem
[T] 0314 724 724
[E] attraversozelhem@gmail.com