DZC '68NieuwsOverige nieuwsTechniek Praktijk Centrum Doetinchem bordsponsor DZC'68

Techniek Praktijk Centrum Doetinchem bordsponsor DZC'68

De stichting Techniek Praktijk Centrum Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het opleidingscentrum met bijna 400 verschillende opleidingen en cursussen heeft zich voor 3 jaar aan onze vereniging verbonden.

Techniek Praktijk Centrum Doetinchem

De stichting Techniek Praktijk Centrum (TPC) in Doetinchem richt zich op het ontwikkelen van eigen talent en technische competenties. TPC Doetinchem is gestart in 2014 en kenmerkt zich door het aanbieden van een leerroute die uitgaat van de mogelijkheden van  de mensen. Het leren door te  doen in een reële bedrijfssetting is dan ook waar wij ons mee bezighouden. Het TPC bemoedigt, laat cursisten tot bloei komen, staat naast mensen en niet er boven.

Techniek praktijk centrum daagt deelnemers uit zich te oriënteren in de techniek en maakt passie zichtbaar. Techniek Praktijk Centrum wil het jongeren en ouderen mogelijk maken om succes te hebben in de techniek. Als doel dat het leren gestimuleerd wordt en ze aan de slag kunnen in een bedrijf of verder kunnen leren.

Wat wil je leren? In welke techniek blink je uit? Wellicht kunnen zij helpen in wat jij gaat doen. Hun basis ligt in de metaaltechniek, maar zij gaan voor techniek breed. Dat houdt in dat je je bij hen kunt oriënteren en ontdekken in welk gebied je verder wilt. Je oriënteert je op:

Metaaltechniek
Houttechniek
Installatietechniek
Elektrotechniek
Bouw

Bij TPC geen dikke boeken, geen grote leslokalen en weinig aandacht voor jouw ontdekkingstocht. Bij hen ga jij aan de slag. Je werkt aan een opdracht. Dat kan een opdracht zijn van een bedrijf of een praktijkopdracht die je van je leermeester krijgt.

ONTWIKKEL JEZELF, ONTWIKKEL JE IN TECHNIEK!
Wil je graag leren hoe je kunt samenwerken in een bedrijf en wil je ontdekken in welke technieken jij uitblinkt? TPC kan je helpen. Wat ga jij doen? Ontdenk hier je talent.

Techniek Centrum Doetinchem
Ambachtstraat 10
7005 AM Doetinchem
[T] 0314-23984
[E] info@tpcdoetinchem.nl