DZC '68NieuwsOverige nieuwsAgriBioSource kleedt DZC'68 JO10-4

AgriBioSource kleedt DZC'68 JO10-4

AgriBioSource heeft DZC'68 JO10-4 voorzien van prachtige presentatiepakken en sportassen. Wij danken AgriBioSource voor hun bijdrage en wensen onze JO10-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe outfit!

AgriBioSource

AgriBioSource bevindt zich midden in het netwerk van de organische reststoffenmarkt. Dit zijn producten die geschikt zijn voor biovergisting, waterzuivering en bodemverbetering. Denk hierbij aan producten zoals: mest, glycerines, restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie, zoals bierbostel, koffiedik en dergelijke. Door vraag en aanbod van leveranciers en afnemers op elkaar af te stemmen vervult AgriBioSource een brugfunctie tussen deze twee partijen. AgriBioSource voegt kennis toe aan dit proces en vertaalt eisen naar oplossingen.

AgriBioSource is een businesspartner voor:
  • De agrarische sector;
  • Biogasinstallaties;
  • Producenten in de voedingsmiddelen-, dranken- en tabaks- en fermentatie-industrie.

Door hun professionele team, jarenlange ervaring en hun eigen laboratorium garanderen zij betrouwbaarheid ten aanzien van het assortiment, analyses, levertijden en adviezen. Zij controleren op kwaliteit en veiligheid. Zo zorgen zij ervoor dat al hun producten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor zijn zij in staat vrijwel alle mogelijke risico’s te beheersen en indien nodig te elimineren.

AgriBioSource
Lindenhoutseweg 20
6545 AJ Nijmegen
[T] 024-7440395
[E] info@agribiosource.com