DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 meiden O17 is op zoek naar toptalent!

DZC'68 meiden O17 is op zoek naar toptalent!

Komend seizoen gaat DZC'68 met de MO17 in een semi-landelijke competitie spelen. De KNVB heeft ons gevraagd, gezien de huidige ontwikkelingen en onze ambities, om in deze competitie te participeren. Deze uitdaging gaan we uiteraard aan. DZC'68 biedt talentvolle en ambitieuze speelsters uit de regio een plek om zich op het hoogste niveau van Nederland verder te ontwikkelen.
Alle verenigingen die zijn benaderd hebben in het huidige seizoen, net als DZC'68, een O15-team spelen in een gemengde competitie of hebben veel talentvolle speelsters in JO gemengde teams spelen. Met de ontwikkeling van de Divisie MO17 wordt verwacht dat meiden wedstrijden krijgen die beter aansluiten bij hun niveau en ambitie.

Het initiatief voor de competitie is ontstaan nadat er signalen werden ontvangen van verenigingen en speelsters dat het huidige competitie-aanbod niet voldoende aansluit bij hun wensen. Door de meiden na jaren van spelen met veel weerstand in jongenscompetities, onder leiding van een ervaren en gekwalificeerde trainer, te begeleiden in deze volgende stap in hun ontwikkeling verwachten wij een betere en snellere aansluiting te verkrijgen bij de selectie van VR1. DZC'68 heeft de ambitie om met behulp van haar jeugdopleiding deze selectie uit te laten groeien tot een volwaardige stabiele eersteklasser.

Ben jij dat toptalent en kennen we jou nog niet? Vul dan het contactformulier in op onze website, of stuur een privébericht via één van onze social media kanalen.

We hopen samen met jou en de verenigingen een succes te maken van de Divisie MO17!