DZC '68NieuwsOverige nieuwsBakker Bart Doetinchem jaar langer op ledenpas DZC'68

Bakker Bart Doetinchem jaar langer op ledenpas DZC'68

Ook bij Bakker Bart in Doetinchem kun je het aankomende jaar weer profiteren als lid van DZC'68. Op vertoon van de ledenpas krijg je 10% korting op al het gekochte lekkers bij Linda en Martijn aan het Simonsplein!

Bakker Bart Doetinchem

Kom langs aan het Simonsplein bij Bakker Bart Doetinchem, waar ondernemersstel en bakkers Martijn en Linda Wolsink en het team je van harte welkom heten. Geniet er van de lekkerste lunch, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden.

Elke ochtend vroeg wordt al dit lekkers speciaal voor jou vers gebakken en bereid. Van een vers en rijkelijk belegd broodje tot een warme panini. Laat je daarnaast verrassen door het uitgebreide assortiment van zoete en hartige snacks. Van het lekkerste superfrikandelbroodje tot heerlijk vers gebakken appelflappen. Voor de lekkerste lunch, het ontbijt, traktaties en vers gebakken tussendoortjes, ben je bij Bakker Bart van harte welkom.

Ook genieten van de lekkerste Bakker Bart-producten? Kom langs in de winkel of plaats je bestelling online. Bestellen kan gemakkelijk en snel. Bestel bijvoorbeeld je lunch nog tot één uur van te voren, vers gebakken broden bestellen kan nog tot 13:00 uur, een dag van te voren. 

Zien zij jou snel?