DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC’68 - Berkel VR1

Wedstrijdverslag DZC’68 - Berkel VR1

Om 15:00 stond de thuiswedstrijd tegen Berkel op het programma. De wedstrijd werd deze keer gespeeld op veld 1. Dit omdat de heren ook om 15:00 thuis moesten spelen.
Na afwezigheid van één wedstrijd, stond deze week Suzan weer op de goal.
Net zoals vorig week begonnen we in deze wedstrijd ook weer goed. We kwamen tijdens de opbouw goed onder de druk van de tegenstander uit, waardoor we veel op de helft van de tegenstander kwamen. Later in de wedstrijd ging het opbouwen iets moeilijker omdat de tegenstander meer druk ging zetten. Tijdens de eerste helft hebben we een aantal goede kansen gecreëerd waaruit niet gescoord is. Wanneer Berkel aan de bal was hanteerde ze vaak de lange bal. Wat vaak resulteerde in buitenspel. Alleen waren ze van Berkel het daar niet mee eens wat leidde tot frustratie.
Ondanks dat wij beter waren kwam helaas toch een tegendoelpunt, 0-1 tevens de ruststand.

In de tweede helft gingen we verder waar gebleven waren. We waren net als in de eerste helft de boven liggende partij. Na een kwartier werd er gewisseld met het idee om nog meer druk vanuit ons uit te voeren op de tegenstander. Aan het eind van de tweede helft was het voornamelijk Berkel die gevaarlijker werd en vaker voor onze goal kwam. Ze hebben gelukkig niet de score weten uit te breiden waardoor de eindstand 0-1 is geworden.Ondanks dat we verloren hebben, zie we een stijgende lijn in hoe er gevoetbald wordt.

Voor volgende week staat er een bekerwedstrijd op het programma uit in Didam tegen DVC’26.

Hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten en eindelijk weer eens een keer drie punten meenemen naar huis.

Voor volgende week geef ik Rienke de opdracht om het verslag te schrijven.