DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC'68 VR1 - SC Klarenbeek VR1

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - SC Klarenbeek VR1

Afgelopen Zaterdag zijn we met 17 speelsters afgereisd naar Klarenbeek. Zij stonden maar één punt onder ons op de ranglijst en hebben al tegen nu hoger geklasseerde teams gespeeld dan wij. Dat het een zware pot kon gaan worden wisten we dus van tevoren.
Met een wat aangepaste opstelling begonnen we aan de eerste helft. Ondanks dat het organisatorisch best goed stond scoorde Klarenbeek in de 24ste minuut de 1-0 door een van richting veranderde bal, onhoudbaar voor Nora die ook deze week weer bij ons onder de lat stond . Daarvoor dachten wij zelf via Wieke gescoord te hebben maar dit werd wegens buitenspel niet goed gekeurd.
Het bleek al snel dat Klarenbeek, gedegradeerd uit de hoofdklasse beter stond dan wij en de nodige power en snelheid in de ploeg hadden. Zelf hadden we verder nog maar weinig kansen gecreëerd.
Klarenbeek creëerde via de zijkanten nog kansen, maar een tweede goal bleef uit.

Dus gingen we met 1-0 de rust in.
Hierin Elke werd gewisseld voor Jara en werd er daarom achterin wat geschoven.
We voelden dat het nog niet gespeeld was, en hadden afgesproken om er vol voor te gaan.

In tegenstelling met wat we hadden afgesproken begonnen we de tweede helft zwak. Organisatorisch stond het niet meer goed waardoor de 2-0 al na 5 minuten viel. Hierin ging wel een handsbal van Klarenbeek aan vooraf maar deze werd niet gezien door de scheidsrechter. Helaas konden we het als team niet oppakken en werd er binnen 15 minuten nogmaals drie keer het net gevonden door Klarenbeek.
In de 61ste & 62ste minuut vonden de volgende wissels plaats: Leonie kwam erin voor Maartje en Larissa voor Britt.
Het laatste half uur bleek dat de wedstrijd was gespeeld. Er gebeurde weinig meer voor beide doelen.
Eindstand een geflatteerde maar verdiende en teleurstellende 5-0. Lynn en Nora bedankt voor het meespelen.

Het is deze week de taak om het als team op te pakken zodat we er zaterdag met z’n alle weer staan om de drie punten thuis te houden.
Alle steun is welkom in onze wedstrijd om 17:30 uur tegen Vitesse‘63 uit Koekange.