DZC '68NieuwsOverige nieuwsIn Person Doetinchem bordsponsor DZC'68

In Person Doetinchem bordsponsor DZC'68

Uitzendbureau In Person aan de Terborgseweg in Doetinchem is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Wij heten In Person van harte welkom bij onze mooie vereniging! 

In Person

Op 14 februari ontstond uit een fusie van twee uitzendbureaus In Person. Oprichter en ondernemer Herman Kok had daarbij één doel: de uitzendbranche op z'n kop zetten. Het anders zijn zit in mentaliteit en ondernemerschap. Levensvreugde, optimisme en dienstverlening op een niveau dat niemand kan evenaren. Want zo zeggen ze nog streeds: "Bij In Person werk je niet, dat ben je!"

In Person helpt klanten om de beste te zijn. Dat bereiken ze niet door alleen maar de goede mensen op het juiste moment in te zetten. Ze zijn business partner van hun klanten: ze doorgronden organisatie en cultuur, nemen processen over, zijn 7/7 bereikbaar en zetten altijd die extra stap. Om de ambities van hun klanten te realiseren hebben zij maar één opdracht: getting the job done.

Zij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Zij geloven dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Die overtuiging zie je terug in alles wat ze doen. Dat zie je ondermeer in hun binding met de uitzendkrachten: zij werken i=ongeveer 62% langer bij hen dan in het branchgemiddelde.

Ben je op zoek naar werk? Neem dan contact op met of ga eens langs bij In Person Doetinchem!

In Person Doetinchem
Terborgseweg 45a
7001 GN Doetinchem
Tel: 0314-333901
Doetinchem@inperson.nl