DZC '68NieuwsOverige nieuwsManager Prestatiesport stopt per 1 oktober

Manager Prestatiesport stopt per 1 oktober

Gert-Jan Spit heeft aan het bestuur te kennen gegeven om per 1 oktober aanstaande te stoppen als Manager Prestatiesport bij DZC’68. ‘De combinatie van mijn baan bij HJZ en sinds een half jaar ook Betwice is niet meer te combineren met mijn baan bij DZC'68 op de manier zoals ik vind dat het zou moeten.
Daarmee ga ik de club tekort doen en dat wil ik niet.’ Aldus Gert-Jan. Hij voegt daar aan toe dat hij heel erg heeft genoten van de samenwerking met alle betrokkenen bij de club en dat hij het ook heel erg zal gaan missen.

Gert-Jan zal de periode tot 1 oktober gebruiken om de lopende werkzaamheden en activiteiten die te maken hebben met de opstart van het nieuwe seizoen nog te begeleiden. Het bestuur is Gert-Jan zeer erkentelijk voor datgene wat hij voor de club heeft gedaan in zijn functie als Manager Prestatiesport met als één van de vele hoogtepunten en verdiensten, het behalen van het RJO-certificaat waarmee DZC'68 tot één van de beste amateurclubs van Nederland behoort waar het gaat om het opleiden van jeugdspelers.

Het bestuur beraadt zicht op dit moment over de opvolging van Gert-Jan. Zodra daar meer nieuws over is zal dit kenbaar worden gemaakt.