DZC '68NieuwsOverige nieuwsTrainerswissel Vrouwen-1

Trainerswissel Vrouwen-1

Vorig seizoen werd Vrouwen-1 met overmacht kampioen in de vierde klasse en werd ook de KNVB-beker gewonnen. Ook dit jaar heeft het team een topprestatie geleverd, door in de derde klasse als winterkampioen de eerste seizoenshelft af te sluiten.
Helaas heeft de trainer van Vrouwen-1, Dennis Kitaman, vlak voor Kerst onverwacht besloten om per direct te stoppen als trainer/coach van Vrouwen-1

Als club vinden we dat uiteraard erg jammer, maar we kunnen niet anders dan dat accepteren.

Gelukkig hebben we de lege plek in de winterstop weer goed kunnen invullen: Mike Clephas zal vanaf maandag 9 januari de rol van trainer/coach ad interim op zich nemen en hij zal de rest van het seizoen de trainingen samen met Rob Koster verzorgen.

Mike heeft TC-III en is voorheen ook al trainer/coach bij DZC'68 geweest en is momenteel ook nog coach/trainer bij Kilder-2, maar hij kan gelukkig beide functies combineren.

Rob voetbalt al vanaf zijn vijfde waarvan de laatste 15 jaar bij DZC'68 en heeft voorheen ook bij onze club meerdere jeugdteams getraind.

We hopen natuurlijk dat beiden mannen nu de prestaties van het team kunnen vasthouden en het seizoen kunnen afsluiten met promotie naar de tweede klasse!

Daarnaast zijn we ontzettend blij dat we Mike hebben kunnen vastleggen voor volgend seizoen als vaste trainer/coach van VR1. Hij zal dan samen met Barry Goöle die nu nog de JO15-7M traint, Vrouwen-1 gaan trainen en coachen.

Mike, Rob en Barry, welkom als trainers en coach van Vrouwen-1.

We hebben alle vertrouwen in jullie en in het team om de mooie prestaties dit seizoen voort te zetten!

Met sportieve groet,

Wim Hoopman

Coördinator Vrouwenvoetbal DZC'68