DZC '68NieuwsOverige nieuwsWIDO Kranenverhuur BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

WIDO Kranenverhuur BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

WIDO Kranenverhuur BV heeft zijn sponsorovereenkomst met DZC'68 met drie jaar verlengd.. Het reclamebord van WIDO Kranenverhuur BV zal ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij danken WIDO Kranenverhuur BV voor het vertrouwen.

WIDO Kranenverhuur BV

WIDO is in 1958 opgericht en de hoofdvestiging zit in Nijmegen. De dienstverlening van WIDO gaat ver. Korte lijnen en snelle besluitvorming kenmerken Wido, ook als het gaat om omvangrijke projecten. Maar ook als het gaat om complexe opdrachten zoals werken in kleine ruimtes met grote objecten, of het verplaatsen van zeer kostbare installaties, is WIDO uw betrouwbare partner. Zij werken met zeer modern materieel en conform zeer strenge wettelijke en veiligheideisen. Certificering volgens VCA.

Per 20 juni 2016 heeft WIDO de kraanverhuur activiteiten van oud hoofdpsonsor van DZC'68 Mario Lammerts Kraanverhuur & Transport B.V. overgenomen. Door de overname van de activiteiten heeft WIDO destijds haar werkgebied verder naar het oosten van Nederland uitgebreid.

Dus een kraan nodig in de Achterhoek bel WIDO, 024-348 8000 of per e-mail planning@wido.nl