DZC '68NieuwsOverige nieuwsWIDO Kranenverhuur BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

WIDO Kranenverhuur BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

WIDO Kranenverhuur BV heeft zijn sponsorovereenkomst met DZC'68 wederom met drie jaar verlengd. Het reclamebord van WIDO Kranenverhuur BV zal ook de aankomende drie jaar dus weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij danken WIDO Kranenverhuur BV voor het vertrouwen.

WIDO Kranenverhuur BV

Geschiedenis van WIDO
WIDO kranenverhuur is in 1958 opgericht door Henk Doornenbal. Waarna Jan Heijting Senior het mooie bedrijf uit Ressen-Bemmel in 1987 heeft overgenomen. Het stokje is officieel in 2020 overgedragen aan Jan Heijting jr. en Henk Heijting, de derde generatie. De nieuwe aanwas gaat op dezelfde voet verder. Inmiddels is het familiebedrijf alleen maar groter geworden en zal het blijven groeien. De groei zit vooral in het uitbreiden en vernieuwen van het wagenpark en het inspelen op de vraag vanuit de markt. Bij WIDO willen we een compleet pakket aanbieden; ‘WIDO betekent ontzorgen’.

De dienstverlening van WIDO kranenverhuur gaat ver. Er zijn korte lijnen wat leidt tot een snelle besluitvorming. Omvangrijke projecten, werken in kleine ruimtes, het werken met grote objecten, het verplaatsen van zeer kostbare installaties: bij WIDO is het allemaal mogelijk. Zij werken met modern materieel en nemen daarbij alle wettelijke eisen en veiligheidsmaatregelen in acht.

Het aanbod van WIDO
WIDO kranenverhuur beschikt over een breed scala aan mobiele telescoopkranen met een capaciteit tussen de 5 en 150 ton. Het gamma omvat AT-kranen van met name Liebherr, Tadano (Faun) en Grove. Hiernaast heeft WIDO ook diverse snelmontagekranen van Spierings mobile cranes alsmede roterende verreikers, rupskranen, telescoop, schaar en rups hoogwerkers. Ook bieden wij kleine industriekranen tot 10 ton aan, welke uiterst geschikt zijn voor hijswerk in gebouwen met een lage ingang en weinig hijshoogte.

Zij leveren hijsoplossingen voor zowel de bouw als de industrie. Alle kranen voldoen aan de wettelijke eisen en worden jaarlijks door Aboma gecertificeerd. Ook zijn hun hijskranen standaard voorzien van een Orlaco-camera/monitorsysteem en beschikken ze over een ruim assortiment aan hijsmaterialen. Diverse hulpgereedschappen/hijsplannen en TRA’s zijn naar wens leverbaar. Het milieu krijgt een steeds grotere impact op onze leefomgeving en logischerwijs op ons werk. WIDO kan u ondersteunen in het omgaan met nieuwe regelgevingen en vereisten, zij kunnen namelijk ook het verbruik van stikstof en CO2 voor u uitrekenen.
Veiligheid
Veiligheid en kwaliteit staan bij WIDO altijd voorop! Zij werken met groot en zwaar materieel. De eisen die zij zelf, en ook hun relaties stellen aan kwaliteit en veiligheid waarborgen zij onder andere met verschillende certificeringen. Hiermee bent u bij WIDO verzekerd van een veilige en effectieve uitvoering van de door u aan hen toevertrouwde werkzaamheden. Zij werken met een groot team van gemotiveerde mensen. Hun machinisten en chauffeurs volgen via WIDO verschillende opleidingen waardoor zij kwaliteit en veiligheid kunnen blijven garanderen.

Zij zijn door VVT (Vereniging Verticaal Transport) officieel erkend als betrouwbaar kraanbedrijf. De VVT is de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in verticaal transport. Minimaal één keer per jaar worden zij onderworpen aan een audit waarbij alle facetten van hun organisatie zowel intern als extern worden getoetst.

Zij investeren in de kennis en opleiding van hun mensen. Machinisten van WIDO volgen na de opleiding tot machinist nog verschillende trainingen. Zo blijven zij voldoen aan de vereisten van vakbekwaamheid en professionaliteit en kunnen wij als bedrijf op een verantwoorde manier groeien.

Contact
WIDO heeft jarenlange ervaring in het verhuren van een ruim aanbod aan kranen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op.
U bereikt WIDO telefonisch op 024 3488 000 en per mail via planning@wido.nl.