DZC '68NieuwsOverige nieuwsREBO ERA Makelaars nieuwe hoofdsponsor DZC'68

REBO ERA Makelaars nieuwe hoofdsponsor DZC'68

Verheugd en trots zijn wij om jullie mee te delen dat wij een nieuwe hoofdsponsor hebben! Met ingang van 1 juli 2016 verbindt vastgoedspecialist REBO Groep zich voor vier jaar met haar woning makelaardij REBO ERA Makelaars aan onze vereniging. Met de sponsoring wil REBO Groep haar maatschappelijke betrokkenheid met de regio tonen en haar zichtbaarheid in Doetinchem en omstreken vergroten.
Gisterenavond werd bij De IJsselkade in Doetinchem, onder het oog van vele medewerkers van de REBO Groep, de eerste selectie van DZC'68 en een aantal businessclubleden van DZC'68, REBO ERA Makelaars gepresenteerd als hoofdsponsor en het contract ondertekend.

REBO ERA Makelaars is al jaren een trouwe sponsor en supporter van DZC’68. Met het aangaan van het hoofdsponsorschap wordt deze samenwerking verder versterkt. Ninke Sloot, managing partner, van REBO Groep vertelt dat dit een bewuste keuze is: “Als vastgoedspecialist – we zijn (bedrijfs)makelaars, vastgoedmanagers, woningverhuurders en ondersteuners van VvE’s – vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en een bijdrage daaraan te leveren. Met name binnen de regio. Daarom ondersteunen we middels sponsoring verschillende maatschappelijke en culturele activiteiten en zijn we sponsor van diverse sportverenigingen. Met de sponsoring van DZC’68 steunen we een mooie en actieve vereniging in Doetinchem.”

Win-win
Met de sponsoring van DZC’68 beoogt REBO Groep naast het tonen van haar regionale betrokkenheid, een vergroting van haar naamsbekendheid in Doetinchem en omstreken. Ninke Sloot: “Als hoofdsponsor krijgen we een prominente plek op de verschillende uitingen van de vereniging en zijn we goed in beeld bij de leden en bezoekers van het sportpark. Daarnaast staan we prominent op het shirt van het eerste team en wordt onze naam in de verre omtrek uitgedragen.”

Jan Minkhorst, voorzitter van DZC’68, is in zijn nopjes met de nieuwe hoofdsponsor: “een echte win-win! We zijn volop  in beweging om een zogenaamde  ‘open club’  te worden die in het jaar 2020 letterlijk 16 uur per dag, 7 dagen per week open is. Een club waar prestatie- en recreatievoetbal hand in hand gaan en ook voldoende ruimte is voor vele maatschappelijke activiteiten. De REBO groep denkt hier nu al hard in mee. Deze sponsoring voelt dan ook als een partnership en gaat hier een mooie bijdrage aan leveren.”

De sponsorovereenkomst tussen DZC’68 en REBO Groep is voor vier jaar aangegaan. Met ingang van de nieuwe competitie wordt de samenwerking zichtbaar op de borden op Sportpark Zuid en de kleding van het eerste elftal.

Klik hier voor de fotorapportage gemaakt door Carlo Stevering fotografie.