DZC '68NieuwsOverige nieuwsXA Document Solutions levert printer aan DZC'68

XA Document Solutions levert printer aan DZC'68

XA Document Solutions heeft DZC'68 een prachtige multifunctionele Xerox netwerkprinter geleverd. De vereniging kan hierdoor weer jaren vooruit. Daarnaast is XA Document Solutions ook sponsor geworden bij DZC'68. Wij heten XA dan ook van harte welkom!

XA Document Solutions

Bij XA zijn ze al jaren bezig om mensen, organisaties, hardware, software en consultancy optimaal te laten samenwerken. Het delen en vinden van informatie speelt hierin een cruciale rol. En dat in een wereld waarin organisaties en medewerkers te maken hebben met een continu groeiende stroom van fysieke en digitale informatie.
In deze wereld wil XA voor organisatie en medewerkers het vinden en delen van informatie makkelijk maken. Als adviserend kennispartner helpen zij informatiestromen binnen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen medewerkers sneller en betere beslissingen maken, die tijd- en plaats onafhankelijk zijn. Hiervoor is toptechniek nodig. Daarom kiezen zij voor Xerox.

PROFITEER OPTIMAAL VAN UW BEDRIJFSPROCESSEN MET DE KENNIS VAN XA
Naast slimme software en krachtige Xerox machines zetten de medewerkers van XA hun jarenlang opgebouwde kennis in om uw informatieprocessen te optimaliseren. Zodat uw dagelijks werk wordt vereenvoudigd, informatie efficiënt wordt beheerd, de documentveiligheid wordt verhoogd en uw productiviteit verbetert.
Papier zal waarschijnlijk binnen uw organisatie nog steeds een belangrijke rol spelen. Echter de hoeveelheid digitale informatie groeit elke dag. Met de slimme software, krachtige Xerox machines en de kennis van onze medewerkers heeft u met de XA de juiste aanpak voor geïntegreerd informatiebeheer.

Uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Peter Postuma, accountmanager bij XA in de Achterhoek.

XA Document Solutions
Peter Postuma
Spacelab 1
3824 MR Amersfoort
Telefoon: 033 – 45 45 050
E-mail: p.postuma@xa.nl